The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Liverpool-17.09b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν  Πάολο

Στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι θα συναντηθεί με τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο Στάδιο Σάο Πάολο.

Νάπολι

Η Νάπολη στη νέα σεζόν είναι μόνο σκιά του ίδιου του εαυτού της της περσινής και προπέρσινης σεζόν. Η ομάδα δέχτηκε επτά γκολ σε δύο αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος και κέρδισε μόνο ένα από αυτούς. Ως εκ τούτου, οι οπαδοί δεν πρέπει να βασίζονται στον Κουλιμπαλί και συντρόφους όσον αφορά την άμυνα της εστίας. Σε πρόσφατους αγώνες οι Nerviones έχασαν από την Γιουβέντους (4:3) και νίκησαν τη Φιορεντίνα (3:4), και πριν από αυτό σε φιλικούς αγώνες έχασαν από την Μπαρτσελόνα (0:4 και 2:1).

Λίβερπουλ

Ο σημερινός νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται στον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα οδηγεί το πρωτάθλημα, οι παίκτες ανακτώνται από τραυματισμούς και η σύγκρουση μεταξύ Salah και Manet φαίνεται να έχει επιλυθεί. Στους τελευταίους αγώνες οι «κόκκινοι» νίκησαν την Μπέρνλεϊ (0:3), την Άρσεναλ (3:1), τη Σαουθάμπτον (1:2), τη Τσέλσι στο Σούπερ Καπ της ΟΥΕΦΑ (3:2) και τη Νόριτς στο πρωτάθλημα (4:1).

Πρόβλεψη

Η άμυνα της Νάπολι δεν είναι πλέον η ίδια με την περασμένη σεζόν, που σταμάτησε ολόκληρη την επίθεση της Λίβερπουλ στην έδρα της, με έκβαση του αγώνα να είναι λευκή ισοπαλία 0:0. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Αντσελότι θα επιτεθεί. Η Λίβερπουλ έχει καλή άμυνα, αλλά χρειάζεται χρόνο στη νέα σεζόν για ομαδική εργασία, οπότε είναι πιθανό ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *