The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Lazio-10.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“San Paolo”, Νάπολη

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 24ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλά κίνητρα, η Νάπολι παλεύει για το Scudetto με την Γιουβέντους, ενώ η Λάτσιο προσπαθεί να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι παίζουν τέλεια στην έδρας τους, αλλά και η Λάτσιο είναι αρκετά καλή σε εκτός έδρας αγώνες. Επίσης, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι οι Ρωμαίοι ξέρουν να συντονιστούν για τις σημαντικές συναντήσεις με το Σιμόνε Ιντζάγκι.

Μετά την ήττα

Στις αρχές του 2018 η Νάπολι εντός έδρας έχασε από την Αταλάντα έχασε με σκορ 1:2 στο παιχνίδι του κυπέλλου. Από τότε οι “παρτενοπέι” έπαιξαν τέσσερα παιχνίδια, στα οποία καταγράφηκαν μόνο νίκες: πάνω από τη Βερόνα 2:0, την Αταλάντα 1:0, την Μπολόνια 3:1 και την Μπενεβέντο 2:0. Στην κατάταξη της Ιταλικής ελίτ η Νάπολι βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει 60 βαθμούς στο ενεργητικό, μία μονάδα περισσότερο από την Γιουβέντους.

Ύφεση

Μετά από μια σειρά πολύ επιτυχημένων αγώνων η Λάτσιο κάπως έπεσε. Στα τρία τελευταία παιχνίδια οι “Ρωμαίοι” σημείωσαν δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι ήττες συνέβησαν από τη Μίλαν και την Τζένοα, η ισοπαλία με την ίδια τη Μίλαν, αλλά στο παιχνίδι του κυπέλλου. Παρά τα προβλήματα με τα αποτελέσματα η Λάτσιο κατάφερε να διατηρήσει την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στο ενεργητικό των «ουράνιων» υπάρχουν 46 βαθμοί, η διαφορά από την Γιουβέντους αποτελεί 13 βαθμούς, από την Ίντερ – ένα βαθμό.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι τον τελευταίο καιρό σχεδόν δεν έχανε στο δίχτυο της, η ομάδα του Σάρι μόνο κέρδιζε, σίγουρα οι «παρτενοπέι» θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, προκειμένου να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους ικετεύσει να μπει από μόνη της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,70.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *