The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Лацио-02.08b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νεάπολη. Στάδιο “San Paolo”

Το πρόγραμμα του τριακοστού όγδοου γύρου της Serie A θα συνεχιστεί με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο.

Νάπολι

Αυτή η σεζόν δεν πηγαίνει καλά για τη Νάπολι, η τρέχουσα ασημένια πρωταθλήτρια της χώρας με 59 βαθμούς και τη διαφορά τερμάτων 58:49 είναι μόνο έβδομη. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «Παρτενοπέι» αποδείχθηκαν ισχυρότερη από την Ουντινέζε (2:1) και τη Σασουόλο (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Μπολόνια και έχασαν 1:2 από την Πάρμα και 0:2 από την Ίντερ.

Λάτσιο

Οι δείκτες του Λάτσιο είναι πολύ πιο τέλειοι: τέταρτη θέση, 78 πόντοι και διαφορά τερμάτων 78:39. Έχοντας σκοντάψει σε αγώνες με την Ουντινέζε (0:0) και τη Γιουβέντους (1:2), οι «αετοί» σημείωσαν τρεις συνεχόμενες νίκες επί της Κάλιαρι (2:1), Βερόνα (5:1) και Μπρέσια (2:0), χάρη στις οποίες βγήκαν σε οικείο επίπεδο.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, και οι δύο ομάδες βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης. Και παρόλο που η Λάτσιο είναι πολύ ψηλά στην κατάταξη, η εντός έδρας ήττα της Νάπολι είναι πολύ σπάνιο πράγμα. Νομίζω ότι οι «Παρτενοπέι» θα συνεχίσουν αυτήν την υπέροχη παράδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η Νάπολι δε θα χάσει με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *