The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-2001

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο, δύο ομάδες από την κορυφή-4. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, κάτι που είναι αρκετά λογικό, δεδομένης της εξαιρετικής εντός έδρας στατιστικής των Ναπολιτάνων και της αδυναμίας της Λάτσιο να παίξει με μεγάλες ομάδες.

Υπάρχει νίκη

Η Νάπολι το 2019 έπαιξε μόνο έναν αγώνα, εκπαιδεύτηκε στη Σασουόλο και κέρδισε αυτή την ομάδα με σκορ 2:0 στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Οι νότιοι τελείωσαν το 2018 με νίκη 3:2 επί της Μπολόνια. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Νάπολι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 44 πόντους στο ενεργητικό, -9 μονάδες από την κορυφαία Γιουβέντους και πέντε πόντους του θετικού χάντικαπ μπροστά από την Ίντερ. Η κατάσταση είναι αρκετά σταθερή, ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ναπολιτάνοι θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο με τη σίγουρη νίκη εντός έδρας.

Στην 4η θέση

Η Λάτσιο πριν από τον επερχόμενο γύρο βρίσκεται στην 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, στους τέσσερις τελευταίους αγώνες οι Ρωμαίοι κέρδισαν τρεις φορές με μία ισοπαλία με τη Τορίνο στο εντός έδρας παιχνίδι, ωστόσο σημειώνουμε ότι οι νίκες συνέβησαν στους αγώνες ενάντια στις μεσαίες ομάδες και αουτσάιντερ, ενώ  τώρα υπάρχει πολύ ισχυρός αντίπαλος μπροστά. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι σημείωσαν τέσσερις νίκες σε εννέα συναντήσεις, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 10:9, χτυπάει το μάτι το γεγονός ότι εκτός έδρας οι «αετοί» παίζουν όχι τόσο αποτελεσματικά όσο εντός έδρας, αλλά και χάνουν οι Ρωμαίοι εκτός έδρας πολύ πιο σπάνια.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι στην έδρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στην Ευρώπη, για να μην αναφέρουμε την Ιταλία. Η Λάτσιο εκτός έδρας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο στο Στάδιο Olimpico, καθώς και οι Ρωμαίοι παίζουν αδύναμα με μεγάλες ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Νάπολι με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *