The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Наполи-24.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στα μέσα της εβδομάδας, Νάπολι και Λάτσιο πέταξαν στη Μόσχα για τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και ήδη την Κυριακή θα αναμετρηθούν στον δέκατο τέταρτο γύρο της Serie A.

Νάπολι

Αυτή τη στιγμή η Νάπολι είναι ο ηγέτης του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας 32 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 26:7. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Παρτενοπέι δεν είναι πια τόσο δυνατό. Πρόσφατα, νίκησαν τη Μπολόνια (3:0) και τη Σαλερνιτάνα (1:0), σημείωσαν ισοπαλίες 0:0 με τη Ρόμα και 1:1 με τη Βερόνα, καθώς ηττήθηκαν από την Ίντερ 2:3.

Λάτσιο

Στόχος της Λάτσιο είναι να μπει στη ζώνη του Champions League. Και μέχρι στιγμής οι «αετοί» δεν τον εκπληρώνουν. Μετά τα παιχνίδια με Βερόνα (1:4), Φιορεντίνα (1:0), Αταλάντα (2:2), Σαλερνιτάνα (3:0) και Γιουβέντους (0:2), οι παίκτες του Σάρι είναι μόλις έκτης, έχοντας κερδίσει 21 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 25:21.

Πρόβλεψη

Στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις αυτών των ομάδων στη Νάπολη, οι γηπεδούχοι έχουν θριαμβεύσει πάντα. Και τώρα η Νάπολι είναι σε καλύτερη θέση, αλλά περιμένω ενεργό ποδόσφαιρο από τη Λάτσιο. Ως αποτέλεσμα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *