The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Κρεμονέζε: προγνωστικά για τον αγώνα

FLORENCE, ITALY - AUGUST 28: Khvicha Kvaratskhelia of SSC Napoli in action during the Serie A match between ACF Fiorentina and SSC Napoli at Stadio Artemio Franchi on August 28, 2022 in Florence, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Stadio Diego Armando Maradona
Σε πολλές χώρες θα διεξαχθούν συναντήσεις κυπέλλου στις 17 Ιανουαρίου, στην Ιταλία προγραμματίστηκε μόνο μία παρόμοια μάχη, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα της Νάπολι με την Κρεμονέζε.
Οι Ναπολιτάνοι ανεβάζουν ξανά στροφές
Η Νάπολι μετρά 6/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα παιχνίδια της Νάπολι τη φετινή σεζόν είναι σκέτη απόλαυση, η ομάδα στοχεύει πάντα στην επίθεση και πετυχαίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Στον τελευταίο γύρο της Serie A, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέστρεψαν την ίδια τη Γιουβέντους στην έδρα της με σκορ 5:1. Οι ήρωες της συνάντησης ήταν οι Osimen και Kvaratskhelia, ο καθένας τους κατέγραψε στο λογαριασμό του από 3 βαθμούς σύμφωνα με το σύστημα γκολ + πάσα. Η ομάδα οδηγεί με σιγουριά στο πρωτάθλημα, έχοντας προβάδισμα 9 βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη. Μια τέτοια Νάπολι είναι επίσης ικανή για ένα «χρυσό διπλό», οπότε η πρόκριση στα προημιτελικά είναι μια εφικτή αποστολή, η Ρόμα ήδη περιμένει εκεί.
Η Κρεμονέζε δύσκολα να ανταγωνιστεί με ελίτ κλαμπ
Τέσσερις σερί ήττες για την Κρεμονέζε στα τελευταία της ματς. Μετά από 26 χρόνια απουσίας, η Κρεμονέζε επέστρεψε στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου, με μεγάλη πιθανότητα ο σύλλογος να μην μείνει για πολύ εκεί, καθώς καταλαμβάνει την τελευταία θέση, ενώ δεν κέρδισε ποτέ, 7 ισοπαλίες και 11 ήττες. Η διαφορά από τη σωτήρια 17η θέση είναι 8 βαθμοί, αν και κανείς δεν περιμένει κατόρθωμα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε από μια ακόμη νεοφώτιστη στη Serie A, τη Μόντσα, με σκορ 2:3.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους αυτή τη σεζόν στη Serie A, η Νάπολι κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 4:1, αν και η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη, επειδή κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ ήδη στις καθυστερήσεις.
Πρόβλεψη
Δύσκολα να συγκρίνουμε κάπου τις δύο ομάδες και παρά τις δεδομένες αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα της Νάπολι, οι διαφορές είναι μεγάλες. Αναμενόμενα τα πάντα πληρώνουν χαμηλά στο ζευγάρι, όμως έχει πιθανότητες επιβεβαίωσης το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.65. Λίγοι αμφιβάλλουν για τη νίκη της Νάπολι σε αυτή τη συνάντηση, ο Σπαλέτι, φυσικά, θα κάνει rotation στην ομάδα, αλλά αυτό δεν θα βοηθήσει και τόσο την Κρεμονέζε. Περιμένουμε απόλυτη επικράτηση των γηπεδούχων σε αυτή τη συνάντηση και ποντάρουμε στη νίκη τους με χάντικαπ -1,5 γκολ σε απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *