The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Κρεμονέζε: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Интер-12.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Σαν Πάολο

Στις 12 Φεβρουαρίου, εντός της Serie A, η Νάπολι θα παίξει με την Κρεμονέζε, η πρόβλεψη για τον αγώνα μεταξύ των αντιπάλων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.
Οι Ναπολιτάνοι σκοπεύουν να εκδικηθούν
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η Νάπολι δεν θα γίνει πρωταθλήτρια Ιταλίας αυτή τη σεζόν, η ομάδα προηγείται με 13 βαθμούς από τον πλησιέστερο διώκτη, επιδεικνύοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χωρίς να αφήνει καμία αμφιβολία για την ανωτερότητά της. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κέρδισαν με σιγουριά τη Σπέτσια εκτός έδρας με σκορ 3:0. Οι Ναπολιτάνοι έχουν διαφορές με αντίπαλο για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, οπότε κανείς δεν θα φυλάει δυνάμεις, εξάλλου δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού.
Για την Κρεμονέζε θα είναι δύσκολο να σωθεί
Με μεγάλη πιθανότητα η Κρεμονέζε θα υποβιβαστεί στη Serie B, γιατί ο σύλλογος είναι τελευταίος στο πρωτάθλημα, 10 βαθμούς πίσω από τη σωτήρια 17η θέση. Η ομάδα δεν έχει νικήσει ακόμα στη Serie A αυτή τη σεζόν, και στο κάτω-κάτω, 21 γύροι είναι ήδη πίσω. Με φόντο την αποτυχία στο πρωτάθλημα, η εμφάνιση στο Coppa Italia μοιάζει απίστευτη, όπου ο σύλλογος έφτασε στα ημιτελικά και θα παίξει εκεί με τη Φιορεντίνα. Οι τραυματισμοί κρατούν τέσσερις παίκτες εκτός γηπέδου.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές τη φετινή σεζόν, οι Ναπολιτάνοι κέρδισαν με σιγουριά την εκτός έδρας αναμέτρηση στο πρωτάθλημα 4:1. Άλλος ένας αγώνας έγινε στο Coppa Italia, η Κρεμονέζε κατάφερε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι εκτός έδρας, όπου ήταν πιο εύστοχη.
Πρόβλεψη
Από τότε που συναντώνται η πρώτη και η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, όλα μοιάζουν αυτονόητα. Οι Ναπολιτάνοι είναι φαβορί και θα πρέπει να πάρουν με σιγουριά τους τρεις βαθμούς, το ντόπιο κοινό δεν θα ικανοποιηθεί με μια απλή νίκη, περιμένει πραγματική ανταπόδοση για το φιάσκο στο κύπελλο από την ομάδα. Θεωρούμε βατό το στοίχημα στην επιτυχία των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *