The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Ювентус-13.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, 7:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Θα βαρεθείτε να βλέπετε το ποδόσφαιρο στις 13 Φεβρουαρίου, επειδή υπάρχουν πολλοί αγώνες τα Σάββατα. Έχουμε προετοιμάσει την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Νάπολι – Γιουβέντους, ο οποίος θα πρέπει να γίνει ένας από τους κεντρικούς στον 22ο γύρο.

Θα αγωνιστούν οι Ναπολιτάνοι για τον προπονητή;

Ο Τύπος συζητά ενεργά πληροφορίες ότι η ήττα των Ναπολιτάνων θα είναι ποινή για τον Τζενάρο Γκατούζο. Ωριμάζει απόλυση του προπονητή και η ήττα από σημαντικό ανταγωνιστή θα είναι η τελευταία σταγόνα. Επιπλέον, ο σύλλογος αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ιταλίας, χάνοντας από την Ατλάντα στους ημιτελικούς 1:3 εκτός έδρας, ενώ στον πρώτο αγώνα σημειώθηκε λευκή ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα η ομάδα καταλαμβάνει την έκτη θέση, 3 βαθμούς πίσω από το πρώτο κουαρτέτο και έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Νάπολι έχασε 2 από τους 3 τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα από όχι πολύ σοβαρούς αντιπάλους: Τζένοα και Βερόνα.

Η Γιούβε ανέβασε ρυθμούς

Ο σύλλογος του Τορίνο έχει δεχθεί πολλές κριτικές αυτή τη σεζόν, υπήρχαν σοβαροί λόγοι γι’ αυτό. Τώρα η Γιουβέντους έχει ανεβάσει ρυθμούς για τα καλά, η ομάδα κέρδισε το Σούπερ Καπ Ιταλίας και έφτασε στον τελικό του εθνικού κυπέλλου, νικώντας την Ίντερ. Στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο είναι τρίτοι, 7 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Μίλαν, έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι. Ο Κριστιάνου και εταίροι θα ικανοποιηθούν μόνο το τίτλο στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί να υπάρχουν άλλες επιλογές. Ο σύλλογος έχει να χάσει 7 αγώνες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά, 6 νίκες και απαραίτητη ισοπαλία εναντίον της Ίντερ, η οποία επέτρεψε να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου δεν έγινε ποτέ, καθώς η Νάπολι δεν μπόρεσε να πετάξει εξαιτίας της πανδημίας κοροναϊού στην πόλη. Τότε στους Ναπολιτάνους καταγράφηκε τεχνική ήττα και αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ο σύλλογος υπέβαλε έφεση, η οποία έγινε δεκτή, τώρα ο αγώνας πρέπει να παιχτεί αργότερα. Επίσης, οι αντίπαλοι έπαιξαν πρόσφατα στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, όπου η Γιούβε κέρδισε 2-0.

Πρόβλεψη

Διακυβεύονται όχι μόνο 3 σημαντικοί βαθμοί, αλλά και η τύχη του Τζενάρο Γκατούζο. Δεν είναι τυχαίο όχι οι Τορίνιοι είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, η Νάπολι φαίνεται ειλικρινά αδύναμη. Η Γιουβέντους πρέπει να εκμεταλλευτεί την αδύναμη κατάσταση του αντιπάλου, εκτός από το ότι οι παίκτες του Αντρέα Πίρλο έχουν αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Στοιχηματίζουμε σε ξεκάθαρη νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *