The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

наполи - ювентус

Κύπελλο Ιταλίας

Σαν Πάολο, Νάπολη

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ήρθε επιτέλους ο πολυαναμενόμενος καιρός όταν ο αριθμός των ποδοσφαιρικών αγώνων χτυπάει το μάτι. Κάθε μέρα υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες και αν μιλάμε για την Τετάρτη 17 Ιουνίου, υπάρχει ένα σωρό κορυφαία πρωταθλήματα. Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι – Γιουβέντους, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου.

Πάντα αγωνιστές οι Ναπολιτάνοι

Στη δύσκολη περίοδο για τον εαυτό τους οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Τις προάλλες, οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο αντιστάθηκαν στην Ίντερ εντός έδρας – 1:1, και αφού κέρδισαν 1:0 εκτός έδρας, αυτό τους επέτρεψε να προκριθούν. Δεν πάνε καλά τα πρόγαμα στη Σέριε Α, το κλαμπ είναι μόνο στην έκτη θέση, οπότε μπορεί να ξεχάσει την ποθητή τετράδα. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα ότι η Νάπολι θα παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, αλλά πρέπει να κερδίσει αυτό το τουρνουά αυτή τη σεζόν. Πρώτον, στους 16 πρέπει να περάσει την ίδια την Μπαρτσελόνα, με την οποία σημειώθηκε ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι 1:1. Κατάκτηση του Κυπέλλου της Ιταλίας μπορεί να είναι μια καλή αποζημίωση για όχι την καλύτερη σεζόν.

Θα μπορέσει ο Σάρι να νικήσει την πρώην ομάδα του;

Η Γιουβέντους αυτή τη σεζόν δεν μοιάζει με ανελέητη μηχανή. Άνετα μπορεί κανείς να παίξει με Τουρίνιους και ακόμη και να τους νικήσει. Στη Σέριε Α η «Γηραιά Κυρία» εξακολουθεί να ηγείται, αλλά έχει μόνο ένα βαθμό χάντικαπ από τη Λάτσιο. Με μεγάλη δυσκολία οι Τορίνιοι έφτασαν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, στον πρώτο εκτός έδρας ημιτελικό με τη Μίλαν η Γιούβε έδειχνε χειρότερη, αλλά κατάφερε να φέρει ισοπαλία 1:1. Στο δεύτερο αγώνα οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην πλειοψηφία, αλλά απέτυχαν να σκοράρουν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την καλύτερη ευκαιρία, χωρίς να εφαρμόσει πέναλτι στην αρχή του αγώνα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο αγώνα για τον Σάρι, επειδή στη Νάπολι έγινε γνωστός ως προπονητής.

Προσωπικές συναντήσεις

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές στο πλαίσιο της Σέριε Α, ανταλλάσσοντας νίκες εντός έδρας. Η Γιούβε κέρδισε στη δραματική μάχη – 4:3, ενώ η Νάπολι πήρε εκδίκηση εντός έδρας της 2:1.

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι έχουν μεγάλη αντιπάθεια ο ένας προς τον άλλο και τώρα θα διακυβεύεται το τρόπαιο, οπότε δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τα κίνητρα. Η Νάπολι παίζει στην έδρα της, όπου μόνο οι τοίχοι μπορούν να βοηθήσουν, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Όσον αφορά τα αποσπάσματα, η Γιουβέντους θεωρείται ένα μικρό φαβορί αυτού του φινάλε. Οι Τορίνιοι έχουν όντως πιο ισχυρή σύνθεση· έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεση, ο οποίος ο ίδιος μπορεί να κάνει το παιχνίδι. Περιμένουμε μια άλλη καυτή μάχη και στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *