The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Лацио-31.01b

Κύπελλο Ιταλίας              

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 10:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Νεάπολη. Στάδιο Diego Armando Maradona

Στο δεύτερο ημιτελικό παιχνίδι του Ιταλικού Κυπέλλου θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο Νάπολι και Αταλάντα.

Νάπολι

Τον τελευταίο καιρό η Νάπολι παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, στη μητρική της Νάπολη νίκησε συντριπτικά τη Φιορεντίνα 6:0, τη Λα Σπέτσια 4:2 και την Πάρμα 2:0, ενώ εκτός έδρας υπήρχαν ήττες 0:2 από τη Γιουβέντους και 1:3 από τη Βερόνα. Μέχρι στιγμής οι «παρτενοπέι» αγωνίζονται ενεργά για τον τερματισμό στην κορυφή-4, αλλά σαφώς δεν έχουν φιλοδοξίες πρωταθλήτριας.

Αταλάντα

Όπως, ωστόσο, και η Αταλάντα, η οποία βρίσκεται κοντά στη ζώνη του Champions League. Πριν από λίγο καιρό, οι Μπεργκαμάσκι αντάλλαξαν νίκες με την Λάτισο (3:2, 1:3), επικράτησαν της Μίλαν (3:0), καθώς απροσδόκητα σημείωσαν ισοπαλία με όχι τις πιο τρομερές Ουντινέζε (1:1) και τη Τζένοα (0:0). Από την άλλη πλευρά, οι τύποι του Γκασπερίνι είναι ακόμα στο μεγάλο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Νάπολι και η Αταλάντα, με ισχυρές επιθετικές δυνατότητες, θα συνεχίσουν να αναζητούν την ευτυχία τους μπροστά, κάτι που θα τους επιτρέψει να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ η μία στην άλλην. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *