The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Napoli-Inter-19.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Την Κυριακή 19 Μαΐου, σε έναν από τους αγώνες του 37ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα παίξουν η Νάπολι και η Ίντερ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων τη νίκη με ελάχιστο σκορ 1:0 γιόρτασαν τα «φίδια». Στην επερχόμενη συνάντηση οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν περίπου ίσες πιθανότητες για νίκες ομάδων. Έτσι σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι – Ίντερ.

Η Νάπολι έχει κάνει κράτηση τη δεύτερη θέση

Η Νάπολι βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Ιταλίας και έχει συγκεντρώσει 76 βαθμούς. Στα εντός έδρας παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι σημείωσε 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σε αυτές τις συναντήσεις η γηπεδούχος σκόραρε στους αντιπάλους 37 και δέχτηκε 15 γκολ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος οι Ναπολιτάνοι με σκορ 2:1 νίκησαν την Κάλιαρι και SPAL.

Η Ίντερ έχει σερί χωρίς ήττες

Η Ίντερ, με τη σειρά της, με 66 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση της Σέριε Α’ Ιταλίας. Την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι υπέστη στα τέλη Μαρτίου. Σε αυτή τη συνάντηση τα «φίδια» έχασαν με ελάχιστο σκορ από τη Λάτσιο 0:1. Για τον επερχόμενο αγώνα η φιλοξενούμενη έρχεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Πρόβλεψη

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστεί το φαβορί στο επερχόμενο παιχνίδι, επειδή συναντιούνται ομάδες περίπου του ίδιου επιπέδου. Ωστόσο, οι ομάδες αγαπούν να δρουν στην επίθεση, ταυτόχρονα χάνοντας συχνά. Με βάση αυτό, είναι λογικό να στοιχηματίσετε στα γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *