The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

picture

Κύπελλο Ιταλίας

Σαν Πάολο (Νάπολι)

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 13 Ιουνίου η Ιταλία θα καθορίσει τον δεύτερο φιναλίστ του εθνικού κυπέλλου. Στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών η Νάπολι φιλοξενεί το Σάββατο (13/6) την Ίντερ, με στόχο να διαφυλάξει το προβάδισμα πρόκρισης που έχει αποκτήσει μετά τη νίκη της με 1-0 στο Μιλάνο. Έχουμε προετοιμάσει την επιλογή στοιχήματος για αυτήν τη συνάντηση.

Σημειώνεται ότι στους ημιτελικούς (αλλά και στον τελικό) δεν θα υπάρξει παράταση και, σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής στα 90 λεπτά, οι ομάδες θα «λύσουν τις διαφορές τους» απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ίντερ είναι σε μια δύσκολη κατάσταση

Η ομάδα του Μιλάνου ξεκίνησε αισιόδοξα τη σεζόν, τα πράγματα πήγαιναν καλά παντού, ο σύλλογος αγωνίστηκε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασε στα πλέι οφ του Champions League. Τώρα η Ίντερ είναι μόνο η τρίτη στη Σέριε Α, ήδη 9 βαθμούς πίσω από την πρώτη Γιουβέντους και έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Από τους Τορίνιους έχασαν οι «μπλε-μαύροι» στον τελευταίο επίσημο αγώνα τους με σκορ 2:0. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε αποκλείστηκαν και από το Champions League, παίζοντας τώρα στο Europa League, όπου ο σύλλογος έφτασε στους 16 και θα παίξει με την Χετάφε εκεί. Η ιστορία της πώλησης του Λαουτάρο Μαρτίνες, τον οποίο ήθελε πολύ η Μπαρτσελόνα, δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η μοναδική ευκαιρία της Νάπολι να πάρει το τρόπαιο

Η Νάπολι δεν πέτυχε καθόλου αυτή τη σεζόν, όλα λόγω της σύγκρουσης μεταξύ της ηγεσίας και των παικτών για την οποία γράφαμε πολλές φορές. Στη Σέριε A ο σύλλογος είναι μόνο έκτος, έξι βαθμούς πίσω από την πολυπόθητη τετράδα. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει στο Champions League, όπου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των 16 εναντίον της Μπαρτσελόνα κατάφερε να παίξει ισοπαλία 1:1. Τώρα την ομάδα περιμένει ένα δύσκολο δεύτερο παιχνίδι εναντίον των Καταλανών. Το Κύπελλο Ιταλίας είναι το μόνο τρόπαιο που μπορεί να κερδίσει η ομάδα αυτή τη σεζόν, αν και θα είναι πολύ δύσκολο έργο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο ημιτελικό οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να παίξουν καλά στην άμυνα και να νικήσουν με σκορ 1:0. Οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, όπου η Ίντερ κέρδισε με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Η εκτός έδρας νίκη καθιστά τη Νάπολι φαβορί στον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου. Η Ίντερ πρέπει να παίξει για να κερδίσει, αλλά για τους «μπλε-μαύροι» σίγουρα θα είναι ευκολότερα με τις άδειες κερκίδες. Περιμένουμε μια τεταμένη μάχη, όπου η τιμή του σφάλματος θα είναι υψηλή, οι γηπεδούχοι μπορούν να παίξουν στην άμυνα. Στοιχηματίζουμε ότι η Νάπολι δεν θα χάσει σε αυτόν τον αγώνα με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *