The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Inter-05.03b

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στην Ιταλία αδυνατούν να πραγματοποιήσουν το πρωτάθλημα λόγω του κοροναϊού. Αλλά εδώ τουλάχιστον θέλουν να μην αναβάλλουν τους αγώνες του κυπέλου, ειδικά επειδή έχουν μείνει λίγοι από αυτούς. Ήδη την Πέμπτη θα βρούμε τον τελευταίο φιναλίστ της κλήρωσης, η Νάπολη και η Ίντερ διεκδικούν αυτή την τιμή. Θα μπορέσουν το «νερατζούρι» να πάρουν εκδίκηση, και μαζί μ’ αυτό το εισιτήριο για την αποφασιστική μονομαχία του Κόπα Ιτάλια. Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη μας για τον κεντρικό αγώνα στις 5 Μαρτίου 2020.

Η Νάπολι μας κάνει να την υπολογίζουμε πάλι

Οι «παρτενοπέι» απέτυχαν στο πρώτο μέρος της σεζόν στη Σέριε A, γεγονός που οδήγησε στην απρόθυμη απόφαση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να απολύσει τον Αντσελότι, παρόλο που μ’ αυτόν η ομάδα κατάφερε να βγει από τον όμιλο στο Champions League. Ο μαθητής αυτού του τεχνικού, Τζενάρο Γκατούζο, άρχισε έτσι ώστε σύντομα πολλοί άρχισαν να επιθυμούν τον Carletto. Αλλά φαίνεται ότι ο Τζενάρο Γκατούζο απλώς χρειαζόταν χρόνο για να ξανακτίσει το παιχνίδι ώστε να ταιριάζει στο όραμά του. Τώρα στη Νάπολη μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο παίζουν τα αγαπημένα τους, τα οποία πρόσφατα έβριζαν… Έχουν βελτιώσει σημαντικά τις θέσεις τους στη Σέριε A, έχοντας κερδίσει αρκετές καλές νίκες, πρωτ’ απ’ όλα πάνω στην Γιουβέντους. Κατάφεραν να περάσουν τη Λάτσιο, φιναλίστ του περασμένου έτους, στο Κύπελλο και να δημιουργήσουν χάντικαπ στο Giuseppe Meazza. Το 1:1 με την Μπαρτσελόνα, αν και εντός έδρας, με επιφυλάξεις, μπορεί να προστεθεί στο ενεργητικό του συλλόγου από το Σάο Πάολο.

Η Ίντερ αγωνίζεται τώρα με τους υπαλλήλους

Η Ίντερ παίζει τώρα μόνο στο Europa League. Ήδη δύο φορές οι αγώνες της ομάδας στη Σέριε A αποφασίστηκε να αναβληθούν «για αργότερα». Από τη μία πλευρά η Μίλαν είναι η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και αυτή η περιοχή έχει γίνει επίκεντρο του κοροναϊού στη χώρα και τα μέτρα αυτά είναι κατανοητά. Από την άλλη πλευρά, προετοιμαζόταν αρχικά την Κυριακή να παίξουν με τη Γιουβέντους «με κλειστές πόρτες», χωρίς θεατές, και όλα άλλαξαν κυριολεκτικά μια μέρα πριν από τον αγώνα. Φυσικά, αυτό παρεμβαίνει στην κανονική προετοιμασία της ομάδας, και ο Τζουσέππε Μαρότα, πρόεδρος των «νερατζούρι», το βλέπει ήδη ως συνομωσία, φυσικά, υπέρ της «Γηραιάς Κυρίας». Όλα αυτά θα επηρεάσουν την ομάδα; Από τη μία πλευρά, η ομάδα θα πάει στη Νάπολη πολύ φρέσκια και ξεκούραστη, από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην υπάρχει αρκετή αγωνιστική πρακτική.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2020 οι σύλλογοι έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους δύο φορές. Στην αρχή η Ίντερ κέρδισε επιτέλους στο Σάο Πάολο. Αλλά οι «παρτενοπέι» πήραν εκδίκηση τον Φεβρουάριο στο κύπελλο όταν, σε βάρος του Φαμπιάν Ρουίθ Πένια, κέρδισαν τον πρώτο ημιτελικό αγώνα.

Πρόβλεψη

Η τιμή του αγώνα θα είναι πολύ υψηλή, και η Νάπολι πιθανότατα θα παίξει σύμφωνα με το σκορ. Αλλά η Ίντερ, τουλάχιστον στην αρχή, δεν θα βιάζεται. Είναι απίθανο ότι θα υπάρξει αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *