The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Интер-12.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Σε μία από τις κεντρικές μάχες της 25ης αγωνιστικής της Serie A, η Νάπολι θα παίξει με την Ίντερ, η πρόγνωση για τον αγώνα της οποίας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας; Σε ποιον να ποντάρετε στη μάχη των άμεσων ανταγωνιστών για τον τίτλο;

Οι Ναπολιτάνοι ανέβασαν ρυθμούς και πάλι

Ένα φανταστικό ξεκίνημα στη φετινή Serie A έχει ήδη ξεχαστεί αν και κάποιοι πίστευαν ότι η Νάπολι είναι πραγματικά έτοιμη να παλέψει για τον τίτλο. Ο σύλλογος γνώρισε πτώση, αλλά τώρα η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί, η ομάδα μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μίλαν, πίσω από την Ίντερ μόνο κατά ένα βαθμό, μόνο που ο ηγέτης έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Νάπολι βρίσκεται σε ένα σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Βενετίας με 2-0 στον τελευταίο γύρο. Είναι δύσκολο για τους Ναπολιτάνους να διατηρήσουν σταθερότητα, αλλά όταν βρίσκονται σε κίνηση, τότε οποιοσδήποτε αντίπαλος δεν είναι τρομερός. Τρεις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.

Η Ίντερ πίστεψε πολύ νωρίς ότι κατακτούσε τίτλο στο πρωτάθλημα

Ο σύλλογος του Μιλάνου προηγήθηκε με τόση αυτοπεποίθηση που έπεισε πολλούς ότι θα υπερασπιζόταν τον τίτλο. Κάπου αυτό χαλάρωσε τους παίκτες, αυτό μπορεί να εξηγήσει την ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν στον τελευταίο γύρο – 1:2. Η Ίντερ έχει ακόμα ένα ελάχιστο περιθώριο ασφαλείας, ο σύλλογος προηγείται με έναν βαθμό, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έπαιξε στο Coppa Italia, όπου νίκησε εντός έδρας τη Ρόμα με 2-0, κάτι που της επέτρεψε να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο σύλλογος έχει επίσης τρεις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έδωσαν θεαματικό μακελειό, με αποτέλεσμα η Ίντερ να πανηγυρίσει τη νίκη με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Με βάση τις αποδόσεις, δεν υπάρχει φαβορί σε αυτή τη συνάντηση, οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες επιτυχίας. Υπάρχουν δύο διεκδικητές για τον τίτλο, οπότε η νίκη θα είναι πολύ πολύτιμη, η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει κανέναν, καθώς θα επιτρέψει στους ανταγωνιστές να εκμεταλλευτούν το λάθος. Περιμένουμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας με αμοιβαίες ευκαιρίες και προσφέρουμε να ποντάρετε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *