The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Έμπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Наполи-28.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Η Serie A θα ενθουσιάσει με τρία παιχνίδια στις 8 Νοεμβρίου, οι ειδικοί μας ετοίμασαν την αποκλειστική τους πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι – Έμπολι. Θα συνεχίσει ο αρχηγός τη νικηφόρα πορεία του;

Οι Ναπολιτάνοι αυξάνουν το προβάδισμα

Μέχρι στιγμής, η Νάπολι ήταν τέλεια, ο σύλλογος κέρδισε τον όμιλο του Champions League μπροστά από τόσο σοβαρούς αντιπάλους όπως η Λίβερπουλ και η Άγιαξ. Στη Serie A, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχουν ένα φανταστικό νικηφόρο σερί που διαρκεί 9 αγώνες. Η ομάδα κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου εκτός έδρας από τον άμεσο ανταγωνιστή της Αταλάντα – 2:1. Οι Ναπολιτάνοι προηγούνται με έξι βαθμούς, κάτι που προσθέτει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Την επερχόμενη μάχη θα χάσει ένας παίκτης, αμφισβητείται η συμμετοχή του Kvaratskhelia, η απουσία του Γεωργιανού θα είναι σημαντική απώλεια, δεδομένης της φόρμας του.

Η Έμπολι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα

Αυτή τη σεζόν, η Έμπολι παίζει με διάφορους βαθμούς επιτυχίας, τώρα η ομάδα είναι 14η στη βαθμολογία, με άνετο προβάδισμα 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα κέρδισε τη συνάντηση του τελευταίου γύρου στην έδρα της απέναντι στην απευθείας ανταγωνιστή Σασουόλο με σκορ 1:0. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη σταθερότητα στα αποτελέσματα, αλλά το περιθώριο ασφάλειας είναι αρκετό για να παραμείνει στη ζωή. Λόγω τραυματισμών τέσσερις παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν την επικείμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Έμπολι δεν είναι ο πιο βολικός αντίπαλος για τους Ναπολιτάνους. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα, η Νάπολι έχασε και τις δύο συναντήσεις – 0:1 εντός και 2:3 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις για αυτή τη συνάντηση είναι σαν η Νάπολι φιλοξενεί αντίπαλο από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Οι Ναπολιτάνοι είναι πραγματικά σε τρελή φόρμα, αλλά η Έμπολι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περαστικός αντίπαλος, εδώ αναμένεται ίντριγκα. Τολμάμε να στοιχηματίσουμε εδώ στην ανταλλαγή των τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *