The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Άιντραχτ: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Айнтрахт-15.03

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Ο αγώνας της δεύτερης φάσης του γύρου των 16 του Champions League μεταξύ Νάπολι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Νάπολι

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Νάπολι προηγείται με αυτοπεποίθηση – μετά τον θρίαμβο με σκορ 2:0 επί της Αταλάντα, η διαφορά της από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της φτάνει τους 18 βαθμούς. Επομένως, οι «παρτενοπέι» δίνουν πολύ μεγαλύτερη σημασία στα σκαμπανεβάσματα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Σημειώνω ότι τερμάτισαν πρώτοι σε έναν δύσκολο όμιλο Champions League με Λίβερπουλ, Άγιαξ και Ρέιντζερς.

Άιντραχτ

Ενώ η Άιντραχτ πήρε μια πιο απλή τετράδα με Τότεναμ, Σπόρτινγκ και Μαρσέιγ. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερη θέση για την σημερινή κάτοχο του Europa League. Στην Bundesliga οι «αετοί» είναι μόλις έκτης και στις δέκα προηγούμενες αναμετρήσεις κέρδισαν μόνο τρεις νίκες, όλες εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την κατάσταση, δεν πιστεύω στην επιστροφή του γερμανικού συλλόγου, που στη Φρανκφούρτη έχασε από τη Νάπολι με σκορ 0:2. Οι «παρτενοπέι» που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα είναι πιθανό να αυξήσουν ακόμη και τη διαφορά στη βαθμολογία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *