The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόντσα εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για τον αγώνα

Монца-Сампдория-06.02

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Stadio Brianteo
Στις 6 Φεβρουαρίου οι Μόντσα και Σαμπντόρια θα πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους στην ισχυρότερη κατηγορία της Ιταλίας. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.
Η Μόντσα εγκαταστάθηκε στην ελίτ
Ο πρωτοεμφανιζόμενος στη Serie A δυσκολεύτηκε να πάρει μπρος στην ελίτ, αν και τώρα η ομάδα έχει εγκατασταθεί πλήρως στην ελίτ, καθώς αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει την 11η θέση. Ο σύλλογος είναι αήττητος σε έξι σερί παιχνίδια, έχοντας κερδίσει 12 βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Η διαφορά από τον όμιλο του υποβιβασμού είναι σημαντική, οπότε η ομάδα αισθάνεται ασφαλής και σε καλή κατάσταση. Στον τελευταίο γύρο, η Μόντσα κέρδισε εκτός έδρας τη Γιουβέντους με σκορ 2:0. Ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Η Σάμπα θα δυσκολευτεί να σωθεί
Δεν περίμεναν μια δυνατή σεζόν από τη Σαμπντόρια, η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη, αυτό αποδεικνύεται από την τρέχουσα προτελευταία θέση στο πρωτάθλημα. Η διαφορά πίσω από την περαστική θέση είναι 9 βαθμούς, οπότε θα είναι δύσκολο να κερδίσει ξανά αυτό το χάντικαπ. Στον τελευταίο γύρο οι Γενοβέζοι έχασαν εκτός έδρας από την Αταλάντα με σκορ 0-2. Η Σάμπα είναι ένας από τους κορυφαίους διεκδικητές για υποβιβασμό. Έξι παίκτες λόγω τραυματισμών θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.
Προσωπικές συναντήσεις
Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Σαμπντόρια θεωρήθηκε μικρό φαβορί, λόγω του παράγοντα της έδρας της, αλλά η Μόντσα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας νίκη με 3-0.
Πρόβλεψη
Ο παράγοντας της έδρας και η καλύτερη φόρμα κάνουν τη Μόντσα το φαβορί στην επικείμενη αναμέτρηση. Η Σάμπα πρέπει να αρπάξει βαθμούς, αλλά οι παίκτες δεν είναι σε ψυχολογική κατάσταση για να νικήσουν εύκολα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο, θα πιστέψουμε τους εδώ φορείς στοιχημάτων, ποντάροντας σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η νίκη της Μόντσα με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *