The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόντσα εναντίον Ίντερ: προγνωστικά για τον αγώνα

Монца-Интер-07.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Stadio Brianteo

Οι 7 Ιανουαρίου θα έχει τρεις συναντήσεις στη Serie A, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Μόντσα – Ίντερ.
Η Μόντσα κερδίζει έδαφος στην ελίτ
Ο πρωτοεμφανιζόμενος στη Serie A τα πάει καλά καθώς ο σύλλογος βρίσκεται στην 15η θέση του πρωταθλήματος, 8 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη 10άδα. Στον τελευταίο γύρο, η Μόντσα μπόρεσε να αντισταθεί εκτός έδρας απέναντι στη Φιορεντίνα – 1:1, αν και οι αντίπαλοι έδειχναν καλύτεροι. Η ομάδα δεν τα χάνει από το στάτους των ανταγωνιστών, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διατήρησης θέσης στην ελίτ. Ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμού.
Η Ίντερ μπορεί ακόμα να παίξει δυνατά στη τρέχουσα σεζόν
Ο σύλλογος του Μιλάνου είχε καλή απόδοση στο Champions League, έχοντας καταφέρει να βγει από τον όμιλο όπου έπαιξαν τέρατα όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, προβλήματα υπήρξαν και στην εγχώρια αρένα, πλέον η ομάδα είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Στον τελευταίο γύρο, η Ίντερ κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την κορυφαία Νάπολι με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ ήταν στον λογαριασμό του Τζέκο. Μια τέτοια επιτυχία θα πρέπει να εμπνεύσει την ομάδα, γιατί μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και για τον τίτλο, και όχι μόνο για την πρώτη τετράδα. Δύο παίκτες δεν θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, έχουν τραυματισμούς.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους μόνο μία φορά, ήταν φιλική συνάντηση το 2020, η νίκη πανηγύρισε η Ίντερ με σκορ 1:0.
Πρόβλεψη
Αν και οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί, η Μόντσα είναι σίγουρα ικανή να προβάλει άξια αντίσταση σε έναν σοβαρό αντίπαλο. Ίσως ακόμη και το παιχνίδι να πάει σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά οι Μιλανέζοι θα έχουν σίγουρα περισσότερη κατοχή της μπάλας. Δεν περιμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο από τις ομάδες, οπότε ποντάρουμε στο σύνολο θα είναι λιγότερο από 3 γκολ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *