The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόναχο 1860 εναντίον Ντόρτμουντ: πρόγνωση για τον αγώνα

Мюнхен-1860-БоруссияД-29.07

Κύπελλο Γερμανίας – Πρώτος γύρος

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Grünwalder Stadion

Ντόρτμουντ

Ένα αγώνα έπαιξαν μαζί ο Σούλε και ο Σλότερμπεκ στην κύρια σύνθεση της Ντόρτμουντ στο καλοκαιρινό στρατόπεδο προπόνησης. Νομίζω ότι η Ντόρτμουντ θα βγάλει την τριάδα στην άμυνα για τον αγώνα κυπέλλου, ο Χούμελς θα προστεθεί στους ήδη κατονομαζόμενους παίκτες. Έπαιζε σ’ όλες τις προπονήσεις της Ντόρτμουντ, αλλά με τον Σούλε και τον Σλότερμπεκ έπαιξε 69 λεπτά ταυτόχρονα, όχι πάλα πολλά. Για πρώτη και μέχρι στιγμής τη μοναδική φορά, ο Τέρζιτς προσπάθησε να χρησιμοποιήσει όλη την τριάδα ταυτόχρονα από τα πρώτα λεπτά κόντρα στη Βιγιαρεάλ πριν από μια εβδομάδα, όταν η Ντόρτμουντ έχασε με σκορ 0-2. Βλέπετε, εγώ ο ίδιος ανυπομονώ για μια δυνατή σεζόν στην απόδοση αυτής της τριάδας, αλλά μέχρι στιγμής τα παιδιά δεν έχουν παίξει πολύ μαζί, δεν είναι έτοιμοι ακόμα.

Θεωρώ ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούμε τις αποδόσεις της Ντόρτμουντ από την περασμένη σεζόν, καθώς η ομάδα έχει ανανεωθεί σημαντικά το καλοκαίρι. Οπότε επικεντρώνομαι στους κινδύνους. Για πρώτη φορά στα τελευταία 6 χρόνια ο Σούλε θα λάβει τόσο σημαντικό φορτίο στην άμυνα αυτή τη σεζόν: στη Μπάγερν έπρεπε να αμύνεται λιγότερο από ό,τι στη Ντόρτμουντ. Ο Σλότερμπακ είναι για πρώτη φορά στην ομάδα με υψηλή γραμμή άμυνας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα σε αυτό. Ο Χούμελς είναι ήδη 33 και χάνει κάθε σεζόν, ίσως τώρα να πέσει στο επίπεδο απλά ενός καλού αμυντικού. Η Ντόρτμουντ δεν έχει κλασικό αμυντικό χαφ, ούτε αξιόπιστο τερματοφύλακα.

Μόναχο 1860

Αν δεν τα βγάλουν πέρα οι αμυντικοί (είναι πιθανό σενάριο), θα χάσουν. Την περασμένη σεζόν η Μόναχο πέτυχε 67 γκολ στο Β3, είναι το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία. Δλδ., είναι επίθεση επιπέδου Β2, με απλά λόγια. Στους εντός έδρας αγώνες η ομάδα σημείωσε συνολικά 39 γκολ σε 18 γύρους, περισσότερα από 2 ανά αγώνα, κατά μέσο όρο. Στο κύπελλο Γερμανίας η ομάδα δημιούργησε μερικές αισθήσεις: απέκλεισε διαδοχικά τη Ντάρμσταντ και τη Σάλκε, σκόραρε και στις δύο στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τα τελευταία χρόνια η Μόναχο δείχνει ανταγωνιστική σε αυτό το τουρνουά. Δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί την Ντόρτμουντ για πρόκριση παραπέρα, αλλά να σκοράρει στο δίχτυό της είναι αρκετά ικανή. Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τη νέα σεζόν, σημειώνοντας 4 γκολ στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Γιατί θα κερδίσει η Ντόρτμουντ; Τα τελευταία 5 χρόνια, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας, έχει περάσει 10 από τους 11 αντιπάλους της από πρωταθλήματα κάτω της B1, κερδίζοντας σχεδόν όλους τους αγώνες στην κανονική διάρκεια. Το καλοκαίρι, η ομάδα άλλαξε προπονητή και διόρισε τον Τέρζιτς, ο οποίος την τελευταία φορά δούλεψε με την ομάδα μόνο για έξι μήνες και κέρδισε το Κύπελλο Γερμανίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο τεχνικός δεν είναι αδιάφορος σε αυτό το τρόπαιο. Προφανώς, η Ντόρτμουντ, που αγόρασε αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι, σκοπεύει να κερδίσει και αυτό το τουρνουά στο τέλος, θα είναι περίεργο αν δεν κερδίσει την ομάδα από τη Β3. Το καλοκαίρι η Ντόρτμουντ έχασε τον Χάαλαντ, αλλά αγόρασε τον Αντεγιέμι. Μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη στη Β1, αλλά στη νίκη επί της Μονάχου – σίγουρα είναι έτοιμος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *