The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόχουμ εναντίον Σαν Πάουλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Bochum-St.Pauli-28.07

Δεύτερη Μπουντεσλίγκα

“Vonovia Ruhrstadion”, Μπόχουμ

Ημερομηνία αγώνα: 28/07/2017 09:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσει η δεύτερη γερμανική Μπουντεσλίγκα, και ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος αυτού θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μπόχουμ και Σαν Πάουλι. Στη σεζόν 2016 – 17 η Μπόχουμ πήρε την ένατη θέση στην κατάταξη, ενώ η Σαν Πάουλι ήταν η έβδομη, μεταξύ των αντιπάλων ήταν μόνο μία μονάδα διαφορά, δηλαδή, οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες περίπου ίδιου επίπεδου. Οι εταιρείες στοιχημάτων για το επερχόμενο αγώνα έχουν βγάλει γραμμή, όπου η Μπόχουμ είναι ελάχιστο φαβορί, μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτή τη γραμμή.

Καλά αποτελέσματα

Η Μπόχουμ έπαιξε πολύ ωραία πριν ξεκινήσει η σεζόν, η ομάδα κατάφερε να νικήσει τους συλλόγους όπως Vattenshtayd με σκορ 6:1, Karl Tsays Jena 5:2, Rot-Weiss Erfurt 6:0, και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ η Μπόχουμ έπαιξε ισοπαλία 2:2. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έρχονται στην έναρξη του πρωταθλήματος σε καλή φυσική κατάσταση, που σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Σαν Πάουλι.

Επίσης όλα εντάξει

Αλλά και η Σαν Πάουλι έχει κάτι για να καυχηθεί. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι, η ομάδα από τη Σαν Πάουλι, στους πέντε τελευταίους φιλικούς αγώνες μόνο νικούσε. Οι αντίπαλοι της Σαν Πάουλι ήταν: Lotte Sportfreunde, Osnabrück, Oldenburg, Πιντσγκάου και Βέρντερ Βρέμης. Ακόμη και οι «Μουσικοί της Βρέμης» νικήθηκαν με σκορ 2:1, που επιβεβαιώνει την καλή προετοιμασία της Σαν Πάουλι για τη σεζόν. Στη σεζόν 2016 – 17 η Σαν Πάουλι έπαιξε εκτός έδρας 17 αγώνες, όπου σημείωσε επτά νίκες και οκτώ ήττες.

Πρόβλεψη

Η Μπόχουμ στην αναμέτρηση με την Σαν Πάουλι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσει τον αντίπαλό της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπόχουμ με χάντικαπ +0,25 με απόδοση 1,55 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *