The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόρνμουθ εναντίον Νότιγχαμ: προγνωστικά για στοίχημα

Борнмут-Ноттингем-03.05_cr

Β´ Κατηγορία Αγγλίας

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 9:00 μ.μ.

Ντιν Κορτ

Οι υποψήφιοι για πρόκριση στη Πρέμιερ Λιγκ, Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ, θα αναμετρηθούν σε ένα προγραμματισμένο παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής του Τσάμπιονσιπ.

Μπόρνμουθ

Η Μπόρνμουθ παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία με 82 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 72:39. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι «κερασιές» πέρασαν το δεύτερο μισό του Απριλίου σε καλό επίπεδο. Πέτυχαν εκτός έδρας νίκες επί της Κόβεντρι (3:0) και της Μπλάκμπερν (3:0), ενώ σημείωσαν επίσης 0:0 με τη Μίντλεσμπρο, 1:1 με τη Φούλαμ και 3:3 με τη Σουόνσι.

Νότιγχαμ

Ενώ η Νότιγχαμ μετά την ήττα 0:1 από τη Λούτον σημείωσε ένα σερί τεσσάρων νικών. Στην πορεία της ηττήθηκα οι Γουέστ Μπρομ (4:0), Πίτερμπορο (1:0), Φούλαμ (1:0) και Σουόνσι (5:1). Έτσι, η ομάδα ανέβηκε στην τρίτη θέση με 79 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 72:38.

Πρόβλεψη

Στην προκειμένη περίπτωση η Μπόρνμουθ θα ικανοποιηθεί και με την ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση νίκης είναι σίγουρο ότι θα ανέβει στην κατηγορία. Ωστόσο, θα δώσω ένα μικρό πλεονέκτημα στη Νότιγχαμ, η οποία κυλά στο τέλος της σεζόν με απίστευτη δύναμη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Νότιγχαμ δε θα χάσει με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *