The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ουνιόν (Σάντα Φε): πρόβλεψη για τον αγώνα

Коринтианс-БокаХуниорс-29.06

Πρωτάθλημα Αργεντινής – Δεύτερη φάση – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 27

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Λα Μπομπονέρα

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα είναι αρκετά ευρύ. Και ξεκινά από τη Νότια Αμερική με πρωτάθλημα Αργεντινής. Θα παιχτεί 5ος γύρος και μεγάλο μέρος του είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο. Ένα από τους γίγαντες, η Μπόκα Τζούνιορς, θα υποδεχθεί την Ουνιόν. Τι θα έχουν να επιδείξουν οι φιλοξενούμενοι από τη Σάντα Φε; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου δημοσίευσε μια αποκλειστική πρόβλεψη για το σημαντικό αγώνα στις 25 Ιουνίου 2022.

Η Μπόκα Τζούνιορς ελπίζει να αναπτύξει τις επιτυχίες που κερδήθηκαν την άνοιξη

Οι Γενοβέζοι μπόρεσαν να κερδίσουν το πρόσφατα ολοκληρωμένο Τρόπαιο του Ντιέγκο Μαραντόνα (παρεμπιπτόντως, είναι επανάληψη της επιτυχίας του 2020). Δεν ήταν χωρίς προβλήματα, αλλά, το πιο σημαντικό, το τρόπαιο πήγε στο Μπουένος Άιρες. Επιπλέον, οι Αργεντινοί πέτυχαν 10 βαθμούς στο Cope Libertadores, και μάλιστα κέρδισαν τον όμιλό τους. Τώρα θέλουν να ενοποιήσουν αυτά τα αποτελέσματα στην Πριμέρα. Εκεί οι παίκτες του Sebastian Battaglia ξεκίνησαν πολύ καλά. Εντός έδρας κατάφεραν να κερδίσουν την Άρσεναλ (Σαράντε) και την Τίγκρε, αλλά εκτός έδρας σημείωσαν 0-1 με τη Σέντραλ Κόρδοβα. Και με την Barracas Central το 1ο ημίχρονο έληξε ισόπαλο και μόνο μετά την ανάπαυλα κέρδισαν.

Η Ουνιόν δείχνει αρκετά μέτρια αποτελέσματα μέχρι στιγμής

Οι «Unionistas» στο σύνολό τους, με ιστορία 115 χρόνων, δεν έδωσαν ιδιαίτερους λόγους για να καμαρώσουν κατά κάποιον τρόπο για τον εαυτό τους. Όλα τα επιτεύγματα καταλήγουν σε ένα μόνο ασημένιο τρόπαιο του 1979. Πέρυσι, κατάφεραν να κερδίσουν μια μέτρια 12η θέση στην Πριμέρα, στο Τρόπαιο του Ντιέγκο Μαραντόνα την άνοιξη η ομάδα ικανοποιήθηκε με 17 βαθμούς σε 14 αγώνες. Από την άλλη, οι Αργεντινοί κατάφεραν να κερδίσουν τον όμιλό τους στο Copa Sudamericana. Υπήρχαν ελπίδες ότι θα ήταν δυνατή η μεταφορά αυτού του επιπέδου παιχνιδιού στην εγχώρια αρένα. Όμως στην Πριμέρα όλα ξεκίνησαν με την ήττα από τη Tigre, ακολούθησε ισοπαλία με την Colon και μόλις στον 3ο γύρο με σκορ 2-1 κατάφεραν να νικήσουν την Barracas Central εντός έδρας. Ακολούθησε ένα οδυνηρό χαστούκι σε μορφή εντός έδρας 1-5 με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει γενικώς πλεονέκτημα στα ματς με αντίπαλο την Ουνιόν. Αλλά την ίδια στιγμή, πέρυσι ο σύλλογος από τη Σάντα Φε νίκησε ελάχιστα το μεγιστάνα εντός έδρας στο πλαίσιο του Τρόπαιο του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά σημειώθηκε εντός έδρας 1-1 στην Πριμέρα.

Πρόβλεψη

Η Μπόκα Τζούνιορς μπορεί να μην επαναλάβει τη νίκη που επιβλήθηκε στην Ουνιόν Ρίβερ Πλέιτ. Όμως είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τους φιλοξενούμενους από τη Σάντα Φε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Μπόκα Τζούνιορς με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *