The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Ντεπορτίβο Κάλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

BUENOS AIRES, ARGENTINA - DECEMBER 23: Sebastián Villa of Boca Juniors celebrates after scoring the second goal of his team during a quarter final second leg match of Copa CONMEBOL Libertadores 2020 between Boca Juniors and Racing Club at Estadio Alberto J. Armando on December 23, 2020 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Juan Mabromata-Pool/Getty Images)

Κόπα Λιμπερταδόρες – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 6 ήμερα αγωνιστικής από τις 6 

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, 3:00 π.μ.

Λα Μπομπονέρα

Το τρέχον Κόπα Λιμπερταδόρες θα κλείσει τη φάση των ομίλων μόνο την Παρασκευή, το πρωί ώρα Ευρώπης. Αργότερα απ’ όλους θα παίξει ένας από τους γίγαντες της Λατινικής Αμερικής, η Μπόκα Τζούνιορς. Οι Αργεντινοί θα φιλοξενήσουν την Ντεπορτίβο Κάλι, χρειάζονται μόνο τη νίκη σε αυτό το ζευγάρι. Θα καταφέρουν να την κερδίσουν;

Η Μπόκα Τζούνιορς παίζει τώρα τον δεύτερο σημαντικό αγώνα στη σειρά

Οι «Γενοβέζοι» αυτή τη σεζόν έπαιξαν καλά στο Diego Maradona Cup. Οι παίκτες του Sebastian Battaglia έχασαν για 1 βαθμό από την Estudiantes στη φάση των ομίλων. Στη συνέχεια όμως πέρασε την Ντέφενσα και τη Τζουστίσια και με δυσκολία στα πέναλτι τη Ρασίνγκ Αβελανέντε. Ως αποτέλεσμα, την Κυριακή κατάφεραν να φτάσουν στην τελική μονομαχία, όπου ο αντίπαλος αντιπροσώπευε τον ίδιο όμιλο – Tigre. Έχοντας νικήσει τον αντίπαλο, ο μεγιστάνας πρόσθεσε στη συλλογή του τρόπαιο. Τώρα μπορεί να εστιάσει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Εκεί γενικά η Μπόκα Τζούνιορς δεν εντυπωσιάζει. Έχει σημειώσει 7 βαθμούς μέχρι στιγμής, με τους 6 να προέρχονται από νίκες επί του αουτσάιντερ Olweis Redy. Παράλληλα, οι Αργεντινοί έχασαν τόσο από την Ντεπορτίβο Κάλι όσο και από την Κορίνθιανς και στον τελευταίο γύρο περιορίστηκαν μόνο στην ισοπαλία με τους Βραζιλιάνους. Ως αποτέλεσμα, και οι δύο ανταγωνιστές είναι υψηλότεροι, και αν δεν κερδίσει τώρα, μπορεί να αποχαιρετήσει τα πλέι οφ.

Η Ντεπορτίβο Κάλι προσπαθεί να αντισταθμίσει τις αποτυχίες στην εγχώρια αρένα με επιτυχία στο Κόπα

Οι «Los Verdiblancos» στο Finalion του 2021 κατάφεραν να κερδίσουν τον επετειακό τους τίτλο, τον 10ο συνολικά και τον πρώτο από το 2015. Τώρα αποτυγχάνουν εντελώς στην εγχώρια αρένα, κρέμονται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας, μόνο η Magdalena είναι χειρότερη. Την ίδια στιγμή, ήδη στους 16, η ομάδα έχασε από τη σεμνή Φορταλέζα. Ταυτόχρονα όμως κατάφερε να δείξει αρκετή σταθερότητα στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι Κολομβιανοί ξεκίνησαν με σίγουρη νίκη 2-0 επί της Μπόκα Τζούνιορς. Μετά από αυτό, δεν πήγαν όλα καλά, έχασαν από την Κορίνθιανς, και ακόμη και η Always Ready μπόρεσε να σημειώσει ισοπαλία με την Ντεπορτίβο. Τώρα, εάν ηττηθεί, ο σημερινός ηγέτης μπορεί να πέσει στην 3η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν δύο φορές στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το 2004, η Μπόκα μπόρεσε να κερδίσει δύο φορές. Ενώ το 2016, οι Αργεντινοί σημείωσαν 4 βαθμούς, νικώντας επίσης εντός έδρας την Ντεπορτίβο Κάλι με 6-2.

Πρόβλεψη

Η Μπόκα Τζούνιορς ανέβασε σταδιακά στροφές και με θάρρος καταφέρνει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στη νίκη των Αργεντινών με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *