The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπόκα Τζούνιορς εναντίον Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

БокаХуниорc-БарселонаГуаякиль-21.05

Κόπα Λιμπερταδόρες – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λα Μπομπονέρα

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα μπορεί ήδη να χαλαρώνει, αποτυγχάνει στην Πριμέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αλλά η καταλανική ομάδα δεν είναι η μόνη με αυτό το όνομα. Η συνονόματη στη Νότια Αμερική, η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, ταξιδεύει στο πλαίσιο 5ου γύρου, στην Μπόκα Τζούνιορς. Οι Αργεντινοί χρειάζονται μόνο νίκη. Θα καταφέρει να την κερδίσει στο Μπουένος Άιρες;

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή φέτος

Οι «Γενουάτες» κατάφεραν να κερδίσουν το πρωτάθλημα το 2020, κερδίζοντας τον 28ο εθνικό τους τίτλο. Αλλά στη νέα κλήρωση έχουν μάλλον μέτριους δείκτες μέχρι στιγμής. Ναι, ο γκραντ είναι ο δεύτερος στο γκρουπ του, αλλά έχει 22 βαθμούς μετά από 13 αγώνες, και ο αρχηγός, Velez Sarsfield, έχει ήδη 31, αν και μετά από 14 αγώνες. Δεν είναι τα καλύτερα αποτελέσματα στο Copa Libertadores. Οι Αργεντινοί ξεκίνησαν με 2 ξηρές νίκες στη σειρά επί της Στρόγκεστ (1-0 εκτός έδρας) και την Σάντος (εντός έδρας 2-0). Αλλά μετά ηττήθηκαν τόσο στον Ισημερινό όσο και στη Βραζιλία, ακονίζοντας την ίντριγκα όσο το δυνατόν περισσότερο στο ζήτημα της μάχης για 1-2 θέσεις στον όμιλο. Το Σαββατοκύριακο σημειώθηκε μια σκληρή, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, νίκη επί της Ρίβερ Πλέιτ στο Superclassico στους προημιτελικούς του κυπέλλου. Θα εμπνεύσει ή, αντίθετα, έχει αφαιρέσει την τελευταία δύναμη;

Η Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ ηγείται απροσδόκητα στον όμιλο

Κάποτε, το 1990 και το 1998, η ομάδα έφτασε στον τελικό του Copa Libertadores, ένα σημαντικό επίτευγμα για σύλλογο από τον Ισημερινό, μέτριο όσον αφορά το επίπεδο ποδόσφαιρου. Στην εγχώρια αρένα αυτή η ομάδα παραμένει κάτοχος ρεκόρ με τους 16 τίτλους της, ο τελευταίος κερδήθηκε το 2020. Η ομάδα παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση τώρα. Κέρδισε 7 από τους 11 αγώνες της νέας σεζόν, χάνοντας μόνο μία φορά και είναι η 2η στην τρέχουσα κατάταξη, 2 βαθμούς πίσω από την Emelek. Στο Copa Libertadores η ομάδα κέρδισε και τους 3 αγώνες του 1ου γύρου. Πρώτα σημειώθηκε 2-0 στο γήπεδο της Σάντος, μετά οι επιτυχίες εντός έδρας με τους Strongest και Μπόκα. Μόνο στον 4ο γύρο, φαίνεται, ο εκπρόσωπος του Γκουαγιακίλ απλώς υποτίμησε τους Βολιβιανούς, και μετά το 4-0 εντός έδρας έχασε 0-2 εκτός. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πόσο δύσκολο είναι να παίζουν οι φιλοξενούμενοι σε αυτήν τη χώρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Γκολ του Garces στις αρχές Μαΐου έφερε στην Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ την πρώτη νίκη έναντι των Αργεντινών στην ιστορία. Πριν από αυτό σημειώθηκαν 3 νίκες της Μπόκα με την 1η ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον όμιλο, κατά κανόνα, τα παιχνίδια δεν είναι θεαματικά. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *