The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπραγκαντίνο εναντίον Βέλες Σάρσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брагантино-ВелесСарсфилд-06.05_cr

Copa Libertadores – Φάση των ομίλων – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, 3:00 π.μ.

Estádio Nabi Abi Chedid

Η αναμέτρηση Βραζιλίας-Αργεντινής μεταξύ Μπραγαντίνο και Βελές Σάρσφιλντ θα κοσμήσει το πρόγραμμα του τέταρτου γύρου του Copa Libertadores.

Μπραγκαντίνο

Η έξυπνη επένδυση της Red Bull μετέτρεψε την Μπραγαντίνο σε έναν από τους πιο υποσχόμενους συλλόγους στη Βραζιλία. Γι’ αυτό το ντεμπούτο του στο Copa Libertadores ήταν τόσο επιτυχημένο. Μετά τα παιχνίδια με τη Νασιονάλ (2:0), τη Βέλεζ Σάρσφιλντ (2:2) και την Εστουδιάντες (0:2), οι Ρεντ Μπουλ είναι δεύτεροι στον όμιλο Γ.

Βέλες Σάρσφιλντ

Ενώ η Βελές Σάρσφιλντ είναι μόνο τέταρτη με έναν βαθμό στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:8. Οι Κυανόμαυροι πήραν εκείνη την ισοπαλία σε μονομαχία με την Μπραγαντίνο (2:2), χάνοντας στην πορεία 1:4 από την Εστουδιάντες και 1:2 από τη Νασιονάλ. Στο εθνικό πρωτάθλημα οι Αργεντινοί έχουν σημειώσει 15 βαθμούς σε δεκατρείς αγώνες και βρίσκονται στην ένατη θέση.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή η Μπραγαντίνο δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακή, αν και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές σε επιθετικές ενέργειες. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *