The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρίστολ Σίτι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι:πρόβλεψη για τον αγώνα

BristolCity-ManchesterCity-23.01

Λιγκ καπ Αγγλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Άστον Γκέιτ Στάτιουμ, Μπρίστολ

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του Λιγκ Καπ η Μπρίστολ Σίτι θα παίξει εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Η πρώτη συνάντηση αυτής της αντιπαράθεσης, η οποία έλαβε χώρα στο «Etihad», έφερε τη νίκη στους «πολίτες» με σκορ 2:1, τώρα η Μπρίστολ Σίτι για να περάσει στον τελικό του τρίτου πιο σημαντικού τουρνουά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, είναι απαραίτητο να κερδίσει, κατά προτίμηση μέσω χάντικαπ -1,5.

Ο αγώνας της σεζόν

Για την Μπρίστολ Σίτι το επόμενο παιχνίδι μπορεί να γίνει αγώνας της σεζόν. Πότε για άλλη φορά για την ομάδα από το μη ελίτ πρωτάθλημα θα υπάρξει ευκαιρία να αποκλείσει από την Premier League τον ηγέτη και πολύ πιθανόν νέα πρωταθλήτρια της Αγγλίας; Χωρίς αμφιβολία οι παίκτες της Μπρίστολ θα ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Μπρίστολ έχει πλήρη τάξη με την επίθεση, σε 28 αγώνες του Τσάμπιονσιπ  οι μελλοντικοί γηπεδούχοι σημείωσαν 40 γκολ, δηλ. κατά μέσο όρο 1,43 γκολ ανά παιχνίδι.

Μία και μισή σύνθεση

Στο Λιγκ Καπ ο Γκουαρδιόλα δεν παίζει με τη βάση, μέχρι δύο ή τρεις παίκτες από το TOP, όπως ήταν στον πρώτο αγώνα εναντίον της Μπρίστολ. Ο Καταλονός δε θα διακινδυνεύει τη βάση και την Τρίτη, όσο σημαντικό κα να ‘ναι το Λιγκ Καπ, αλλά η νίκη στην Premier League είναι πολύ πιο σημαντική, πέραν απ’ αυτό υπάρχει πάντα δυνατότητα να ενισχύσει το παιχνίδι με αντικαταστάσεις. Σε τέσσερις αγώνες του Λιγκ Καπ η ΜΣ δεν έχασε μόνο από την Γουλβερχάμπτον.

Πρόβλεψη

Η Μπρίστολ Σίτι θα ρίξει όλες τις δυνάμεις στην επερχόμενη συνάντηση, κάτι που δεν ισχύει για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ακόμα και παίζοντας με τη βάση χάνει τακτικά στο δίκτυό της τον τελευταίο καιρό. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο προσωπικό σύνολο κάτω των μελλοντικών γηπεδούχων, για τους οποίους αυτό θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Για να προκριθούν χρειάζονται μόνο να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπρίστολ Σίτι θα σκοράρει με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *