The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Τότεναμ: προγνωστικά για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02:  Charlie Goode of Brentford battles with Heung-Min Son of Spurs during the Premier League match between Tottenham Hotspur  and  Brentford at Tottenham Hotspur Stadium on December 02, 2021 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022, 2:30 μ.μ.
Gtech Community Stadium

Επιτέλους επέστρεψε η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Εδώ χάσανε πολλά και την προηγούμενη εβδομάδα περιοριστήκαμε μόνο στο Τσάμπιονσιπ και έναν γύρο στο Λιγκ Καπ. Όμως τη Δευτέρα θα παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα. Η Μπρέντφορντ και η Τότεναμ θα είναι οι πρώτες που θα μπουν στο γήπεδο. Ποια θα επικρατήσει; Οι ειδικοί του site έκαναν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 26 Δεκεμβρίου 2022.
Η Μπρέντφορντ σαφώς δεν θέλει να πέσει θύμα του «Συνδρόμου της 2ης σεζόν»
Οι «Μέλισσες» είναι ένα λαμπερό έργο που έχει τραβήξει την προσοχή τα τελευταία χρόνια. Και λόγω του εξαιρετικού ιδιοκτήτη, που έχτισε την επιχείρησή του στα στοιχήματα, και λόγω της εξαιρετικής επιλογής, με έμφαση στο δανέζικο ποδόσφαιρο. Ήταν περίεργο πώς θα αποδώσει ο σύλλογος στην Πρέμιερ Λιγκ και την περασμένη σεζόν ο πραγματικός πρωτοεμφανιζόμενος (η ομάδα δεν βρισκόταν σε επίπεδο ελίτ από τα μέσα του περασμένου αιώνα) είχε μια πολύ αξιόλογη χρονιά. Και τώρα τα κατάφερε λίγο πολύ καλά με την αποχώρηση του Έρικσεν: 4 νίκες και 19 βαθμούς σε 14 ματς. Αλλά από πολλές απόψεις, μάζεψαν τόσους πολλούς βαθμούς λόγω της απόδοσης του Άιβαν Τόνεϊ (10 γκολ και 2 ασίστ), ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα: πιάστηκε στα στοιχήματα, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά για τους ποδοσφαιριστές στην Βρετανία.
Η Τότεναμ προσπαθεί να κρατήσει τον Αντόνιο Κόντε
Οι «Σπερς» μετά την απόλυση του Ποκετίνιο έχασαν μερικά χρόνια. Μόνο ο Ιταλός μάνατζερ που έφτασε στο Λονδίνο πριν από ένα χρόνο για να σώσει την κατάσταση τους έβγαλε από το πάτο και τα κατάφερε, κατακτώντας την 4η θέση και επιστρέφοντας στο Champions League (αν και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν και τυχερός). Ο «Κόμης» δέχεται συνεχώς δελεαστικές προτάσεις να φύγει ή τουλάχιστον το υπονοεί. Μαζί του φαίνεται πως θέλουν να υπογράψουν ξανά συμβόλαιο, φυσικά με αύξηση μισθού. Σε κάθε περίπτωση μένει και δίνει αποτελέσματα. Καταφέρανε να βγουν από τον όμιλο του Champions League. Και στην Πρέμιερ Λιγκ, το φθινόπωρο τελείωσε στην 4η θέση. Αλλά με μια σημαντική επιφύλαξη: στους τελευταίους 5 γύρους σημειώθηκαν 3 ήττες. Ωστόσο, με τους ανταγωνιστές, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ, ακόμη και τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, υπήρχαν σημειώθηκαν «μηδενικά», δεν τα πάνε καλά…
Προηγούμενοι αγώνες
Η Μπρέντφορντ δεν μπορεί να κερδίσει την Τότεναμ: 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Αλλά τουλάχιστον τον Απρίλιο σημείωσε 0-0 εντός έδρας.
Πρόβλεψη
Οι «Σπερς» είναι καλοί στο να κερδίζουν βαθμούς στο έπακρο με τους πιο αδύναμους αντιπάλους. Έτσι θα είναι και τώρα, οπότε ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων από το Λονδίνο (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *