The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

Брентфорд-Челси-22.12

Λιγκ Καπ Αγγλίας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Brentford Community Stadium

Μπρέντφορντ Λονδίνου και Τσέλσι θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μπρέντφορντ

Ο πρωτάρης της Πρέμιερ Λιγκ, Μπρέντφορντ, έχει ενσωματωθεί οργανικά στην ομάδα των ελίτ συλλόγων στην Αγγλία και πλέον καταλαμβάνει την τιμητική δωδέκατη θέση με 20 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:22. Οι «μέλισσες» δεν είναι λιγότερο επιτυχημένες στο Λιγκ Καπ. Εκεί έσπασαν εναλλάξ την αντίσταση των Φόρεστ Γκριν (3:1), Όλνταμ (7:0) και Στόουκ Σίτι (2:1).

Τσέλσι

Σε παρόμοια στάδια του τουρνουά, η Τσέλσι αντιμετώπισε ήρεμα την Άστον Βίλα (2:1) και τη Σαουθάμπτον (2:1), δείχνοντας την επιθυμία της να παίξει για τη νίκη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αριστοκράτες» σημείωσαν ισοπαλία 0-0 με τη Γουλβς, γι’ αυτό και ενίσχυσαν τελικά τη θέση τους στην τρίτη θέση της Premier League.

Πρόβλεψη

Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται τα φαβορί αυτού του ζευγαριού, παρά τη μικρή πτώση στο παιχνίδι τον Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι η Τσέλσι θα πάρει αυτό που της αξίζει λόγω υψηλότερης εμπειρίας και επιπέδου κινήτρων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *