The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

Брентфорд-МанчестерСити-29.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Brentford Community Stadium

Στην Αγγλία η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι δύσκολη. Όμως αποφασίστηκε να συνεχιστεί η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στο παρελθόν επέκρινε το «Boxing Day» και γενικότερα την παράδοση να παίζουν με σφιχτό πρόγραμμα στην αλλαγή των χρόνων, τώρα διοργανώνει ακόμη και απεργία για τους εργοδότες του. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, και την Τετάρτη θα παίξουν με την Μπρέντφορντ. Θα μπορέσει η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει ξανά; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει κάνει αποκλειστική πρόγνωση για τον αγώνα της 29ης Δεκεμβρίου 2021.

Η Μπρέντφορντ έχει το δικαίωμα να γιορτάζει ήσυχα, ξεπέρασε τα σχέδιά του για το 2021

Οι «μελισσούλες» είναι ένα πρωτότυπο έργο που είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς. Ένας νέος φιλόδοξος τεχνικός που, ταυτόχρονα, προσπαθεί να μετρήσει χρήματα και δεν τα πετάει απλά. Έχει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα διαλογής στο σύλλογό του, με απροσδόκητη έμφαση στη Δανία. Από εκεί κάλεσαν και τον σημερινό τεχνικό, Thomas Frank, ο οποίος μπόρεσε  να ανεβάσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ σε μερικά χρόνια. Σε αυτό το σχήμα η Μπρέντφορντ δεν είχε παίξει ποτέ πριν, και απλώς δεν ήταν στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου για δεκαετίες. Όμως έχει ήδη κερδίσει πολλούς βαθμούς και έχει κερδίσει αρκετές νίκες-ορόσημα. Γενικά, η de facto πρωτοεμφανιζόμενη για τα Χριστούγεννα έφυγε ως μεσαία ομάδα, είναι δύσκολο να μην χαλαρώσουν λίγο. Γι’ αυτό βγήκε 0-2 με την Μπράιτον, η οποία έχει να κερδίσει εδώ και πολύ καιρό.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάθε ευκαιρία να γιορτάσει το νέο έτος με μια σίγουρη ηγεσία

Οι «πολίτες» κατά κάποιο τρόπο επανέλαβαν την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Και τότε επίσης υπήρξαν ορισμένα προβλήματα στην αρχή. Παρεμπιπτόντως, από πολλές απόψεις συνδέεται με την παραδοσιακή αδυναμία του συλλόγου να κλείσει έγκαιρα τα «στενά σημεία» στη σύνθεση. Τότε, το 2020, ο Αγουέρο συμπεριλήφθηκε στην αίτηση, αλλά δεν έπαιξε λόγω τραυματισμών και κακής φόρμας. Τώρα ο «Κουν» δεν υπάρχει, έφυγε το καλοκαίρι και δεν του αγόρασαν αντικαταστάτη. Αλλά σταδιακά ο Πεπ δίδαξε ξανά στους παίκτες του πώς να σκοράρουν και να κερδίζουν χωρίς έναν ολοκληρωμένο σέντερ φορ. Ως αποτέλεσμα, μέχρι τα Χριστούγεννα, κατάφεραν να χαρίσουν στους οπαδούς τους, και σε εμάς, την αποκλειστική ηγεσία στην Πρέμιερ Λιγκ, σε συνδυασμό με τη συνέχιση του αγώνα στο Champions League. Η Λέστερ συντρίφτηκε πλήρως με σκορ 6:3.

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτή είναι ίσως η τελευταία φορά που η Μπρέντφορντ απλά δεν έχει ιστορικό αναμετρήσεων με αυτόν τον αντίπαλο. Οι σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πουθενά στα κύπελλα.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα δεν είναι πιο αδύναμη από την Μπράιτον και πρέπει να παίξει καλύτερα με τη Μπρέντφορντ. Ποντάρουμε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *