The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπρέντφορντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Manchester United's Cristiano Ronaldo scores his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 2, 2021. (AP Photo/Dave Thompson)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Brentford Community Stadium

Όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι πίσω. Και ορισμένα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ, ξεκινούν μια μακρά χειμερία νάρκη ήδη από την επόμενη εβδομάδα. Όμως κάποια άλλα τουρνουά στην Ευρώπη, αντίθετα, θα διεξαχθούν σε πιο έντονο πρόγραμμα. Ανάμεσά τους είναι και η Πρέμιερ Λιγκ, όπου την Τρίτη θα ξεκινήσει νέα περιοδεία. Πρώτα θα παίξουν η Μπρέντφορντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νεοφερμένος της ελίτ κατηγορίας της Βρετανάις κόντρα στον κάτοχο των  ρεκόρ τροπαίων.

Η Μπρέντφορντ μπορεί κάλλιστα να είναι ευχαριστημένη με την τρέχουσα κατάσταση

Οι «μέλισσες» έχουν καιρό να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά πρόκειται για ντεμπιτάντ, ειδικά στο πλαίσιο της Premier League. Αλλά όχι τυχαία όλοι παρατήρησαν πόσο σοβαρά προετοιμάστηκε ο σύλλογος για ένα τέτοιο βήμα (ακόμα κι αν ανέβηκε δια μέσω των πλέι οφ, από την 3η θέση). Είναι σαφές ότι δεν τίθενται μεγάλοι, παγκόσμιοι στόχοι, επιπλέον, αφού όλοι άρχισαν να παίρνουν τον νεοφερμένο στα σοβαρά, οι βαθμοί άρχισαν να κερδίζονται πολύ λιγότερο ενεργά. Ωστόσο, οι παίκτες του Thomas Frank έχουν αρκετά καλά στατιστικά και μια άνετη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την Παρασκευή κιόλας νίκησε την Γουότφορντ με ισχυρή θέληση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαθαίνει να ζει με νέο τεχνικό

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καθυστέρησαν πολύ με την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Προφανώς, αυτό τους κόστισε πολλούς βαθμούς και, το πιο σημαντικό, έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη θέση των διωκτών. Πρέπει να πουν «ευχαριστώ» στον Κάρικ, για το σύντομο διάστημα που εργάστηκε ως αναπληρωτής, κατάφερε να έχει αρκετά καλά αποτελέσματα, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ (νίκη επί της Βιγιαρεάλ, που εξασφάλιζε τα πλέι οφ) όσο και στο την Πρέμιερ Λιγκ (ισοπαλία με την Τσέλσι και νίκη επί της Άρσεναλ), που έδειξαν ότι η κρίση δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί. Ωστόσο, ο Μάικλ έχει ήδη φύγει. Ο Ράνγκνικ, εν τω μεταξύ, έχει συχνά μέτριους αγώνες. Το 1-0 με την Κρίσταλ Πάλας αντικαταστάθηκε με 1-1 με τη Γιουνγκ Μπόις (ωστόσο, οι Βρετανοί ήταν ούτως ή άλλως πρώτοι στον όμιλο), και το Σάββατο και πάλι ελάχιστη νίκη επί της ασθενέστερης Νόριτς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μπρέντφορντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζαν πάντα σε διαφορετικές κατηγορίες της χώρας πριν από τη φετινή σεζόν. Αυτή θα είναι λοιπόν η πρώτη επίσημη μονομαχία μεταξύ τους. Πριν από αυτό είχαν μόλις 2-2 σε φιλικό αγώνα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόβλεψη

Η Μπρέντφορντ δύσκολα είναι έτοιμη να σκίσει τις φλέβες, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει δυναμική. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *