The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brighton-Tottenham-17.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Φάλμερ Στάτιουμ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επερχόμενη Τρίτη η Μπράιτον και η Τότεναμ θα ανοίξουν τον 35ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Είναι εντελώς λογικό ότι οι εταιρείες στοιχημάτων στην επικείμενη συνάντηση θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενων ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπράιτον μετά από δυνατό Φεβρουάριο έπεσε κάτω το Μάρτιο και συνεχίζει να πέφτει τον Απρίλιο, ενώ οι «σπερς», ως σύνολο, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά στον τελευταίο γύρο έχασαν στον «Γουέμπλεϊ» από την Μάντσεστερ Σίτι.

Δέκατοι τρίτοι

Μετά από 33 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπράιτον βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει 35 βαθμούς στο ενεργητικό. Η διαφορά από τη Σαουθάμπτον, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, είναι 7 μονάδες, δηλαδή, προς το παρόν οι «γλάροι» δεν απειλούνται με τίποτα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Μπράιτον δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, σημειώνοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία με τη Χάντερσφιλντ.

Τέταρτοι

Πριν από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σάββατο η Τότεναμ σε τέσσερις αγώνες στη σειρά μόνο κέρδιζε. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Μπόρνμουθ, Σουόνσι, Τσέλσι, Στόουκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες αυτές οι νίκες της Τότεναμ ήταν εκτός έδρας, και λιγότερα από δύο γκολ ανά αγώνα στους αντιπάλους τους οι «σπερς» δεν σκόραραν. Μετά από 33 γύρους στο ενεργητικό της η Τότεναμ έχει 67 βαθμούς και την τέταρτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ κατά τη διάρκεια της σεζόν έπαιζε από δύο αγώνες την εβδομάδα, οπότε για αυτή η ομάδα δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα την επόμενη Τρίτη, αλλά για την Μπράιτον δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο. Οι «σπέρς» έχουν μία από τις ισχυρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, τον τελευταίο καιρό οι Λονδρέζοι δεν σημείωναν περισσότερα από 2 γκολ εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τότεναμ είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *