The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-МанчестерСити-11.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπράιτον. Στάδιο Amex

Αγώνας του τριακοστού πέμπτου γύρου της Premier League μεταξύ Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το βράδυ.

Μπράιτον

Δέκατη πέμπτη θέση, 36 πόντοι και διαφορά τερμάτων 36:47 – η Μπράιτον εξασφάλισε στην ουσία τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι «γλάροι» κέρδισαν ελάχιστες νίκες 2:1 έναντι της Άρσεναλ και 1:0 έναντι της Νόριτς, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν την Λέστερ (0:0), τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:3) και τη Λίβερπουλ (1:3).

Μάντσεστερ Σίτι

Ταυτόχρονα, η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε θεαματικές συντριπτικές νίκες εντός έδρας 5:0 επί της Μπέρνλεϊ, 4:0 επί της Λίβερπουλ και 5:0 επί της Νιουκάσλ, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από εκτός έδρας ήττες 1:2 από την Τσέλσι και 0:1 από τη Σαουθάμπτον. Έτσι, οι πολίτες σημείωσαν 69 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 86:34 και εδραιώθηκαν οριστικά στη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη λύσει τους στόχους τους στο τουρνουά και μπορούν τώρα να δράσουν στην επίθεση πιο ελεύθερα. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι που είναι στην κατάσταση του φαβορί θα πιέσουν τα γεγονότα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά κι οι γηπεδούχοι θα βρουν πιθανώς τουλάχιστον μια αξιοπρεπή απάντηση για αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *