The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

Брайтон-МанчестерСити-23.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Οι περισσότερες αναμετρήσεις του ένατου γύρου της Premier League είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο, σε μία από αυτές θα παίξουν μεταξύ τους Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχουν πιθανότητες για τους «γλάρους» σε μια τέτοια μάχη;

Η Μπράιτον είναι η κύρια αίσθηση της έναρξης του πρωταθλήματος

Οι «γλάροι» ξεκίνησαν λαμπρά το πρωτάθλημα και καταλαμβάνουν την υψηλή τέταρτη θέση της Premier League. Φυσικά, δεν δύσκολα να περάσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά ο σύλλογος μάλλον θα αποφύγει τον αγώνα για επιβίωση. Στους τελευταίους γύρους η Μπράιτον έχει επιβραδύνει, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες στη σειρά. Το βασικό μυστικό της επιτυχίας της ομάδας είναι το αξιόπιστο παιχνίδι στην άμυνα, δέχθηκε μόλις 5 γκολ, μόνο η Μάνσιτι και η Τσέλσι έχουν λιγότερα. Στον τελευταίο γύρο οι «γλάροι» δεν κατάφεραν να νικήσουν το βασικό αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, τη Νόριτς – 0:0. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση ενάντια στους «πολίτες», έχουν τραυματισμούς.

Οι «πολίτες» προσπαθούν να παίξουν με το δικό τους στυλ

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, αν και η διαφορά από τον ηγέτη δεν είναι μεγάλη, μόλις δύο βαθμούς. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Γκουαρδιόλα ίκησαν συντριπτικά την Μπριζ εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ – 5:1, κάτι που τους επέτρεψε να κερδίσουν έδαφος στη δεύτερη θέση της τετράδας τους. Στον τελευταίο γύρο της Premier League, οι «πολίτες» κέρδισαν εντός έδρας την Μπέρνλι με σκορ 2:0 χωρίς εμφανείς δυσκολίες. Η Mansiti είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου αυτή τη σεζόν, οπότε δεν μπορεί να χάνει βαθμούς σε ένα τέτοιο ματς. Τρεις παίκτες θα χάσουν τη συνάντηση, αν και οι απώλειες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σημαντικές.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η Μάντσεστερ Σίτι έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Ωστόσο, την περασμένη σεζόν, οι «πολίτες» είχαν σημαντικά προβλήματα με τους «γλάρους», κέρδισαν μόνο 1:0 εντός έδρας και έχασαν με σκορ 2:3 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Μπράιτον θα επικεντρωθεί στην άμυνα και θα προσπαθήσει περισσότερο να εμποδίσει τον αντίπαλο παρά να παίξει μόνη της. Όσο περισσότερο χρόνο καταφέρουν να μην χάσουν οι «γλάροι», τόσο πιο σίγουροι θα είναι για τον εαυτό τους. Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τα παιδιά του Γκουαρδιόλα να περάσουν τέτοια άμυνα. Το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 3 φαίνεται αρκετά αποδεκτό εδώ (απόδοση 1,59).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *