The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-МанчестерСити-18.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον προτελευταίο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γλάροι κατάφεραν τουλάχιστον να διατηρήσουν τη θέση τους

Η Μπράιτον προσπαθεί να γίνει ομάδα μεσαίας τάξης της Premier League τις τελευταίες σεζόν, αλλά προς το παρόν δε το καταφέρνει καλά. Η ομάδα έπρεπε να αγωνιστεί για επιβίωση, αλλά η θέση έχει ήδη διατηρηθεί, δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό. Το κλαμπ βρίσκεται σε μια πολύ ευχάριστη 17η θέση. Στον τελευταίο γύρο η Μπράιτον σημείωσε ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ 1:1. Οι «γλάροι» έχουν ήδη αποκτήσει εμπειρία στο ισχυρότερο τμήμα και είναι σε θέση να προσφέρουν σοβαρή αντίσταση στους κορυφαίους συλλόγους. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν στην επερχόμενη μάχη για διάφορους λόγους.

Οι «πολίτες» παίζουν εδώ και πολύ καιρό χωρίς κίνητρα

Η Mansiti έχει κερδίσει άλλο ένα τίτλο στο αγγλικό πρωτάθλημα, εντελώς άξια. Τώρα μπροστά είναι ο κύριος αγώνας της σεζόν, τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Τσέλσι, οπότε είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για αυτόν τον αγώνα. Στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ ο Γκουαρδιόλα επιτρέπει στον εαυτό του να αλλάζει τη σύνθεση, κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό. Στον τελευταίο γύρο εναντίον της Νιούκασλ, πολλοί παίκτες του πάγκου είχαν την ευκαιρία να παίξουν, οι «πολίτες» κέρδισαν θεαματική νίκη 4: 3 και ο νεαρός επιθετικός Ferran Torres σημείωσε χατ τρικ για την ομάδα. Πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να παίξουν λόγω τραυμάτων οι De Bruyne και Aguero.

Προσωπικές συναντήσεις

Αν και η Μανσίτη έχει νικήσει τους «γλάρους» πολλές φορές, στον πρώτο γύρο, οι «πόλεις» κέρδισαν μόνο 1:0, ο Ραχέμ Στέρλινγκ θα μπορούσε να διπλασιάσει το προβάδισμα, άλλα έχασε το πέναλτι στην παράταση.

Πρόβλεψη

Μην εκπλαγείτε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί εδώ, όλοι καταλαβαίνουν τι είδους πάγκο έχει η Mancity, ακόμη και με μια πειραματική ομάδα, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα θα πρέπει να φαίνονται προτιμότεροι από τους αντιπάλους τους. Εδώ, θεωρούμε ότι το στοίχημα για την ανταλλαγή γκολ είναι πολλά υποσχόμενο, η Μπράιτον θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα λάθη που σίγουρα θα οφείλονται στο γεγονός ότι οι «πολίτες» δεν θα έχουν τους καλύτερους παίκτες στο γήπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *