The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Brighton-ManchesterUnited-04.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φάλμερ Στάτιουμ

Το πρόγραμμα του 37ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ξεκάθαρο φαβορί της επικείμενης συνάντησης οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους, η ομάδα του Μουρίνιο έχει ήδη εγγυηθεί την παρουσία στο Champions League για την επόμενη σεζόν, αλλά η δεύτερη θέση στην κατάταξη είναι ακόμα αμφισβητήσιμη. Η Μπράιτον έχει ελάχιστους κινδύνους να αποκλειστεί από την ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δέκατοι τέταρτοι

Η ομάδα του Χιούτον μετά από 35 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι στην 14η θέση, έχει 37 βαθμούς στο ενεργητικό. Η σημερινή φόρμα των «γλάρων» δύσκολα μπορεί να ονομαστεί καλή, στα εφτά τελευταία παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν κέρδισαν ποτέ, σημειώνοντας μόλις τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνολικά στην έδρα της η Μπράιτον έπαιξε 18 αγώνες, όπου σημείωσε 6 νίκες και 4 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 23:25.

Δεύτεροι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των «διάβολων» υπάρχουν 77 βαθμοί, ο Sir Alex είναι πέντε βαθμούς μπροστά από τη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση και έπαιξε ένα παιχνίδι παραπάνω. Εκτός έδρας η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έπαιξε 17 αγώνες στο αγγλικό ελίτ πρωτάθλημα, κέρδισε 10 φορές με 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 30:18.

Πρόβλεψη

Η Μπράιτον είναι σε κακή φυσική κατάσταση, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει στην επερχόμενη συνάντηση και να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Στον αγώνα της Παρασκευής είναι καλύτερο να ποντάρετε στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *