The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράιτον εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брайтон-Ливерпуль-12.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022, 2:30 μ.μ.

Φάλμερ Στάτιουμ

Προτείνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Μπράιτον – Λίβερπουλ, οι αντίπαλοι θα παίξουν στην 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «γλάροι» έχασαν το κίνητρο

Η Μπράιτον συχνά συμμετείχε στον αγώνα για επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτή η σεζόν ήταν καλύτερη, ο σύλλογος εδραιώθηκε σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα καλά αποτελέσματα κάπου χαλάρωσαν την ομάδα, έτσι εξηγείται σερί από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Στον τελευταίο γύρο, οι «γλάροι» έχασαν εκτός έδρας από τη Νιούκασλ, η οποία ανέβασε ρυθμούς 1:2. Δεν υπάρχει ακόμη κίνδυνος υποβιβασμού, καθώς η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού φτάνει τους 12 βαθμούς. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να κυνηγάει τους «πολίτες»

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με τη δεύτερη θέση, ο σύλλογος θα παλέψει για τον τίτλο. Η Mansity είναι 6 βαθμούς πίσω με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο η Λίβερπουλ κέρδισε σεμνά αλλά επάξια τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας με σκορ 1:0. Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα έχασε απροσδόκητα εντός έδρας από την Ίντερ στο Champions League – 0:1, η αποτυχία δεν ήταν μοιραία, καθώς η Λίβερπουλ κέρδισε 2:0 εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να περάσει στα προημιτελικά. Λόγω τραυματισμού, μόνο ο Φιρμίνο κινδυνεύει να χάσει την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι η Μπράιτον είναι ένας εξαιρετικά άβολος αντίπαλος για τη Λίβερπουλ, οι «γλάροι» έχουν να χάσουν σε τρεις σερί συναντήσεις. Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι έπαιξαν 2:2, αν και η Λίβερπουλ προηγούνταν με 2:0 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν αντίπαλοι διαφορετικών επιπέδων, αν και η Μπράιτον είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ακόμα κι αν τώρα σημειώνει μια σειρά από αποτυχίες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη όπου η Λίβερπουλ θα έρθει για να κερδίσει, ενώ οι «γλάροι» προσπαθούν να σπάσουν το σερί ήττων τους. Εδώ θα ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων, τα παιδιά του Κλοπ πρέπει να νικήσουν τον άβολο αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *