The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ЖилВисенте-Брага-25.10

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2022, 10:15 μ.μ.

Στάδιο της Μπράγκα

Από την Παρασκευή επιστρέφουμε σταδιακά στα πρωταθλήματα συλλόγων, προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Μπράγκα – Μπενφίκα.

Οι «Αρσεναλίστας» δεν μπαίνουν στην πρώτη τριάδα

Η Μπράγκα δεν έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς καταλαμβάνει την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο σύλλογος δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα, ενώ πρέπει να αμυνθεί τη θέση του, καθώς ο Ζιλ Βισέντε είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω. Στον τελευταίο γύρο, οι «Αρσεναλίστας» νίκησαν εκτός έδρας την Πορτιμονένσε με 2:1, οπότε το σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη διεκόπη. Καλά πάνε τα πράγματα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η ομάδα έφτασε στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τους Σκωτσέζους Ρέιντζερς.

Οι «αετοί» είναι παθιασμένοι με τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Μπενφίκα δεν ευχαριστεί με τα υψηλά αποτελέσματα στην εγχώριο αρένα, καθώς είναι μόλις τρίτη στο πρωτάθλημα, πίσω από τη δεύτερη Σπόρτινγκ έως και 6 βαθμούς. Στην τελευταία της μάχη η ομάδα νίκησε εντός έδρας την Εστορίλ με σκορ 2:1. Κάποια αποζημίωση για την αποτυχία στο πρωτάθλημα ήταν το Champions League, όπου έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν στα προημιτελικά, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσουν τη Λίβερπουλ. Η Μπενφίκα κατάφερε να νικήσει απροσδόκητα την Άγιαξ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, οπότε θα προσπαθήσει να ποντάρει στο Champions League.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια τεράστια ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, τις οποίες δεν αξίζει να θυμόμαστε, σημειώνουμε μόνο τη μάχη του πρώτου γύρου, όπου η Μπενφίκα κέρδισε μια συντριπτική νίκη με σκορ 6:1.

Πρόβλεψη

Το ελάχιστο πλεονέκτημα στην επικείμενη αναμέτρηση οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους φιλοξενούμενους, αν και κανείς εδώ δεν χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Περιμένουμε έναν συναρπαστικό αγώνα για τρία αποτελέσματα, όπου σίγουρα θα υπάρχουν πολλά γκολ. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται αρκετά αποδεκτό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *