The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για τον αγώνα

Брага-Бенфика-09.02

Κύπελλο Γερμανίας – Προημιτελικός
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, 10:30 μ.μ.
Στάδιο της Μπράγκα
Τα κύπελλα είναι ενδιαφέροντα γιατί συναντιούνται διαφορετικές ομάδες. Στην Πορτογαλία λοιπόν θα παίξουν σχεδόν παράλληλα ένα σεμνό ζευγάρι, η Casa Pia με τη Nacional, και κορυφαίοι αντίπαλοι όπως η Μπράγκα και η Μπενφίκα. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι από τη Λισαβόνα; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 9 Φεβρουαρίου 2023.
Η Μπράγκα επιχειρεί ξανά να ανέβει ψηλότερα από το συνηθισμένο
Οι «αρχιεπίσκοποι» αντιλαμβάνονται ως η 4η ομάδα της χώρας, μόνο οι τρεις γίγαντες αναφέρονται παραπάνω στο ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, από την Πόρτο μέχρι την Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ. Αλλά από καιρό σε καιρό καταφέρνουν να σπρώξουν κάποιον. Ο τίτλος του πρωταθλήματος δεν έχει κερδηθεί ακόμα, αλλά υπήρχε 2η θέση το 2010, και μερικά χάλκινα μετάλλια, καθώς και αρκετές επιτυχίες κυπέλλου με τον τελικό του Europa League, ωστόσο, ανεπιτυχή. Τώρα, ήδη υπό τον Άρθουρ Ζορζ, η ομάδα διεκδικεί ξανά την 3η θέση. Βέβαια άφησαν να φύγει ο Βιτίνια, αλλά, πρώτον, η Μαρσέιγ έδωσε ένα ρεκόρ ποσό των 32 εκατομμυρίων για αυτόν και, δεύτερον, υπέγραψαν τους έμπειρους Bruma και Pizzi. Ως αποτέλεσμα, νίκησαν τη Φαμαλισάο εύκολα και με σιγουριά.
Η Μπενφίκα θέλει να πάρει πίσω το προβάδισμα αυτή τη σεζόν
Οι «αετοί» εξακολουθούν να διατηρούν το ρεκόρ στον αριθμό τίτλων πρωταθλήματος. Αλλά μετά το 2019, δεν καταφέρνουν με τίποτα να κερδίσουν ένα νέο τρόπαιο. Ο Ζόρζε Ζεσούς, για αγορές του οποίου ξόδεψαν πολλά χρήματα, απογοήτευσε εδώ και απολύθηκε στη μέση της τελευταίας κλήρωσης. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν, ο σύλλογος της πρωτεύουσας τερμάτισε μόλις 3ος. Εννοείται το καλοκαίρι εμφανίστηκε νέος προπονητής, ο Ρότζερ Σμιντ. Και με αυτόν ανέβασαν απότομα ρυθμούς, και όχι μόνο στην εγχώρια αρένα, αλλά και στο Champions League κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ. Αρκεί να πούμε ότι η πρώτη ήττα σε όλα τα τουρνουά ήταν μόλις στις 31 Δεκεμβρίου, παρεμπιπτόντως, από την Μπράγκα. Σημειώνουμε επίσης την εξαιρετική πώληση του Enzo Fernandez. Μπορεί να λείπει ο Αργεντινός, αλλά ο σύλλογος έβγαλε 121 εκατομμύρια! Την Kaz Piyu κέρδισαν συντριπτικά 3:0 και χωρίς αυτόν.
Προηγούμενοι αγώνες
Ήταν οι «αρχιεπίσκοποι» που διέκοψαν το αήττητο σερί της Μπενφίκα τη φετινή σεζόν. Είναι η 2η σερί νίκη επί των «αετών».
Πρόβλεψη
Και η Μπράγκα και η Μπενφίκα είναι καλές τώρα. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι η μονομαχία τους θα είναι θεαματική. Περιμένουμε «over 2,5» (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *