The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπράγκα εναντίον Μαροεϊρένσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Брага-Морейренсе-14.05

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, 11:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της Μπράγκα

Την Παρασκευή θα υπάρξει πολύ λίγα ενδιαφέροντα παιχνίδια, σε αυτό το πλαίσιο η αναμέτρηση Μπράγκα – Μαροεϊρένσε αξίζει προσοχή, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι «αρχιεπίσκοποι» έχασαν κίνητρα

Η Μπράγκα φέτος προσπάθησε να μπει στο τοπ-3, αλλά το τελευταίο κομμάτι των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκες έβαλε τέλος στα όνειρα του Champions League. Τώρα οι «αρχιεπίσκοποι» είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα, 10 βαθμούς πίσω από την τρίτη Μπενφίκα, ίδια είναι η διαφορά από την πέμπτη  Πάσος ντε Φερέιρα. Στον τελευταίο γύρο η Μπράγκα δεν μπόρεσε να νικήσει την Ζιλ Βιτσέν εκτός έδρας 1:1, αν και είχε κάποιο πλεονέκτημα. Η ομάδα σίγουρα θα παίξει στο Europa League την επόμενη σεζόν.

Η Μαροεϊρένσε έχει ακόμα πιθανότητες για τοπ-6

Για την Μαροεϊρένσε αυτή η σεζόν συνολικά πηγαίνει καλά, καθώς ο σύλλογος διεκδικεί θέση για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα κατέχει την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, μπροστά από δύο ανταγωνιστές στους πρόσθετους δείκτες. Ο κύριος στόχος είναι η έκτη θέση, την οποία καταλαμβάνει η Γκιμαράες, δύο βαθμούς θέλει μέχρι τον αντίπαλο, ενώ έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό. Στον τελευταίο γύρο η Μαροεϊρένσε νίκησε την Πορτιμονένσε με σκορ 2:1, επομένως ήταν δυνατό να διακοπεί σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκες. Θα είναι δύσκολο να μπουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ομάδα είναι μεσαίων αποδόσεων του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής δεν κάνει καθόλου για το επίπεδο League of Conferences, η κλήρωση αυτού του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά την επόμενη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μαροεϊρένσε απέτυχε εντελώς, χάνοντας τρία γκολ έως το 22ο λεπτό. Η Μπράγκα κέρδισε τελικά συντριπτική νίκη 4-0.

Πρόβλεψη

Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας, επειδή η Μπράγκα είναι ανώτερη σε τάξη, αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται τίποτε πια, ενώ για τη Μαροεϊρένσε έχει νόημα να αγωνιστεί στο τέλος του πρωταθλήματος. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα και προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *