The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Φλουμινένσε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ботафого-Флуминенсе-26.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο

Αυτό το Σαββατοκύριακο σημαντικό μέρος του ποδοσφαιρικού προγράμματος καταλαμβάνουν εκδηλώσεις από τα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής. Ανάμεσά τους και η Serie A της Βραζιλίας. Αργότερα απ’ όλους αυτό το Σαββατοκύριακο, το απόγευμα της Κυριακής, θα παίξουν μεταξύ τους Μποταφόγκο και Φλουμινένσε. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάστασή τους. Ποιος θα νικήσει τον γείτονα;

Η Μποταφόγκο επέστρεψε στη Serie A μόλις στο τέλος της περασμένης σεζόν

Το Lone Star πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 21ου αιώνα στο Brasileirao. Αλλά από καιρό σε καιρό η ομάδα υποβαθμιζόταν και βίωνε κάποιο είδος «κάθαρσης» με τη μορφή της ανάγκης να περάσει τη σεζόν στη Serie B. Αυτό συνέβη πέρυσι, ωστόσο, αποδείχθηκε και πάλι ότι έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα, επιπλέον, κέρδισαν γενικώς στην κατηγορία. Έχοντας ενισχύσει το ρόστερ και καλώντας τον πρώην προπονητή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λουίς Κάστρο, ο σύλλογος ξεκίνησε καλά στη Serie A. Έχοντας χάσει πρώτα από την Κορίνθιανς, στη συνέχεια η Μποταφόγκο σημείωσε αήττητο σερί 6 αγώνων. Μετά από αυτό όμως έχασαν τέσσερις συνεχόμενες φορές. Κέρδισαν μόνο τη Σάο Πάολο, ήδη στα μέσα Ιουνίου. Μετά κέρδισαν 3:2 την Ιντερνασιονάλ εντός έδρας.

Η Φλουμινένσε δεν έχει λάμψει ακόμα αυτή τη σεζόν

Η «ομάδα των πολεμιστών» έδειξε καλά αποτελέσματα στις αρχές του αιώνα. Αλλά τα τελευταία χρόνια έπρεπε συχνά να ικανοποιείται σε μια θέση στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτό το πλαίσιο, η 7η θέση στη Serie A το 2021 ήταν μια σημαντική ανακάλυψη. Χάρη σε αυτό, η ομάδα διεκδίκησε ακόμη και να παίξει στο Cope Libertadores, αλλά έχασε εκεί στα προκριματικά. Στη συνέχεια έπαιξαν ανεπιτυχώς στο Cope Sudamericana, χωρίς να φτάσουν στα πλέι οφ. Προφανώς, δεν πάνε όλα καλά στο πλαίσιο της Serie A. Έχοντας ξεκινήσει λίγο-πολύ καλά, η Φλουμινένσε έχασε έδαφος, πιο συχνά χάνοντας παρά κερδίζοντας. Στα πρόσφατα ματς κατάφεραν να κερδίσουν την Άβαι στο πρωτάθλημα και την Κρουζέιρο στο κύπελλο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φλουμινένσε είχε ένα μακρύ, αήττητο σερί 8 αγώνων, επιπλέον, κέρδισε τους περισσότερους αγώνες πρόσωπο με πρόσωπο σε αυτό το τμήμα. Τον Μάρτιο η Μποταφόγκο κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας, στους ημιτελικούς του Κρατικού Πρωταθλήματος Καριόκα. Όμως προκρίθηκε η «ομάδα των πολεμιστών», η οποία πέτυχε το σωτήριο γκολ στο 90+7 λεπτά.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει θεαματικό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς. Ωραίο φαίνεται το στοίχημα στο over 2,0 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *