The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Γκρέμιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Botafogo-Grêmio-13.06

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2019, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο, Ρίο ντε Τζανέιρο

Τη νύχτα της Πέμπτης 13 Ιουνίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 9ου γύρου του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, όπου θα συναντηθούν οι Μποταφόγκο και Γκρέμιο. Γενικά, αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά τώρα δεν παίζουν πολύ “ισορροπημένα”. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Μποταφόγκο – Γκρέμιο.

Ωραίο παιχνίδι στην αρχή της σεζόν

Αυτή τη στιγμή η Μποταφόγκο είναι η 4η ομάδα του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Εξάλλου, οι παίκτες του Ζα Ρικάρντο ξεκίνησαν πανέμορφα τη σεζόν, επιτρέποντας μόνο 7 αποτυχίες σε 7 γύρους (και οι δύο ήττες ήταν με σκορ 0:1). Επιπλέον, εντός έδρας, η Μεγάλη Πυρκαγιά δείχνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, σημειώνοντας 3-4 γκολ ανά σύσκεψη αγώνα παρά αγώνα. Επιπλέον αξίζει να προσθέσουμε ότι η ομάδα πέρασε στους 16 του Κυπέλου της Νότιας Αμερικής, οπότε οι παίκτες είναι σε εξαιρετική  διάθεση…

Χωρίς νίκες εκτός έδρας

Ταυτόχρονα η Γκρέμιο ξεκίνησε τη νέα σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο και μέχρι στιγμής καταγράφεται ως μεσαία ομάδα της Σέριε A. Στην πραγματικότητα είναι ισχυρή ομάδα που απλά δεν έχει τύχη στην αρχή της νέας σεζόν. Αν και μπορεί να μην έχει σχέση η τύχη, επειδή η ενδεκάδα του Renato Gaucho κέρδισε μόνο 2 αγώνες από τις 8. Επιπλέον η ομάδα έχει παίξει 9 αγώνες από τις αρχές Απριλίου, όπου κέρδισε μόλις μία φορά με σκορ 0:2 τη Λιμπερτάντ στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αλλά ουσιαστικά ο σύλλογος μόνο μάζευε αποτυχίες…

Πρόβλεψη

Η Μποταφόγκο έχει τρομερή εμφάνιση, γιατί ακόμη και οι ήττες δεν άξιζαν. Εντός έδρας η Μεγάλη Φωτιά είναι πολύ εντυπωσιακή. Ενώ β Γκρέμιο δεν λάμπει προς το παρόν και δείχνει φτωχό παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς του αντιπάλου. Έτσι σε αυτό το συγκεκριμένο αγώνα είναι καλύτερο να ποντάρετε στους γηπεδούχους, αλλά με αντασφάλιση. Επειδή και τα δύο κλαμπ είναι “μεγιστάνες”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μποταφόγκο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *