The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μποταφόγκο εναντίον Αβαΐ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ботафого-Аваи-12.11b

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο

Λόγω της έναρξης του παραθύρου της FIFA, τα τουρνουά των συλλόγων θα ανασταλούν στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και στον κόσμο. Αλλά η Βραζιλία δεν διέκοψε τη Σέριε Α ακόμη και κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, συνεχίζει και τώρα. Στο πλαίσιο του 32ου γύρου τη νύχτα της Τρίτης θα συναντηθούν η Μποταφόγκο και η Αβαΐ. Είναι αναμέτρηση μεταξύ αουτσάιντερ Brasileirao, και ταυτόχρονα μια από τις τελευταίες πιθανότητες επιβίωσης. Ποιος θα κερδίσει αυτή τη μονομαχία; Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα, ο οποίος αρχίζει μετά τα μεσάνυχτα στις 12 Νοεμβρίου 2019.

Μποταφόγκο κινδυνεύει το 2020 να παίξει στη Σέριε Β

«Μοναχικό αστέρι» δεν εκτιμάται ιδιαίτερα εκτός της πατρίδας του. Ταυτόχρονα, η ομάδα κρατιέται σε λίγο πολύ καλό επίπεδο και προσπαθούσε να μην πέσει κάτω από το μέσο της κατάταξης τους πρωταθλήματος Βραζιλίας. Αλλά δεν λειτουργεί πάντα, και το τρέχον πρωτάθλημα είναι ένα από τα ανεπιτυχή. Η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να βελτιώσει την κατάσταση αλλάζοντας τεχνικούς, στα μέσα Οκτωβρίου κάλεσε και πάλι τον Alberto Valentima στη θέση του προπονητή. Ούτε αυτά η ούτε η συνήθης υψηλή απόδοση του Diego Sousa (κάποτε το ταλέντο αυτό δοκιμάστηκε για Μεταλίστ Χαρκόβου, αλλά στο Χάρκοβο η ομάδα σύντομα άρχισε να καταρρέει) δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Η ομάδα έχασε 10 από τους τελευταίους 12 αγώνες και έχει ήδη πέσει στη ζώνη υποβιβασμού.

Αβαΐ μπορεί ήδη να προετοιμάζεται για εμφανίσεις στο κατώτερο πρωτάθλημα

Τα «νησιωτικά λιοντάρια» αποδεικνύουν και πάλι ότι δικαιολογημένα θεωρούνται ανελκυστήρας ποδοσφαίρου που τρέχει μεταξύ της Σέριε Α και Β στη Βραζιλία. Το 2018 ακολούθησε άλλη μία άνοδος, στην ελίτ. Αλλά αρχικά η ομάδα που ήταν μόνο η 3η στο «κάτω όροφο» θεωρήθηκε αουτσάιντερ. Η Αβαΐ είναι η περίπτωση όταν δικαιολογούνται οι χειρότερες προβλέψεις. Για 31 γύρους τα «νησιωτικά λιοντάρια» κέρδισαν άθλιους 17 βαθμούς και έχουν μόνο μαθηματικές πιθανότητες σωτηρίας – μένει να παίξουν 7 αγώνες και οι ομάδες εκτός της ζώνης υποβιβασμού έχουν 2 φορές περισσότερους βαθμούς. Στην πραγματικότητα, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το όνομα του πρώτου άτυχου της Σέριε Α. Και φυσικά θα είναι ο σύλλογος που έχει να κερδίσει από τις 24 Σεπτεμβρίου και στους 11 τελευταίους αγώνες πήρε μόνο ένα βαθμό, παίζοντας λευκή ισοπαλία στη συνάντηση με την Vasco da Gama.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά τα κλαμπ έπαιξαν τον Αύγουστο. Τότε η Μποταφόγκο κέρδισε με σκορ 2-0 εκτός έδρας, έχοντας καταγράψει το τελικό σκορ στο 50ο λεπτό κιόλας.

Πρόβλεψη

«Μοναχικό αστέρι» είναι σε παρακμή, αλλά θα του αντιταχθεί μια ομάδα που έχει χάσει 7 αγώνες στη σειρά και έχει χάσει κάθε πιθανότητα επιβίωσης. Αν η Μποταφόγκο δεν κερδίσει εδώ, τότε δεν έχει τίποτα να κάνει στη Brasileira 2020. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μποταφόγκο με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *