The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-Hoffenheim-16.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ

Το επόμενο Σάββατο η Μπορούσια Ντόρτμουντ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ. Και οι δύο ομάδες είναι μαχητές για την πρόκριση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλ, οι αντίπαλοι μπορούν να ονομαστούν ανταγωνιστές. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επιτέλους έχει αντικαταστήσει τον προπονητή, ο Μποζ απολύθηκε λόγω της κακής απόδοσης και αντικαταστάθηκε από τον Peter Stöger, ο οποίος πριν για πολύ καιρό εργαζόταν στην Κολωνία.

Η πρώτη νίκη

Νέος προπονητής και αμέσως νίκη. Στα μεσοβδόμαδα οι “σφίγγες” εκτός έδρας κατάφεραν να νικήσουν τη Μάιντς με σκορ 2:0. Για την Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μια πραγματική επανάσταση, γιατί πριν από αυτό για οκτώ συνεχόμενους αγώνες στην Μπουντεσλίγκα οι «σφίγγες» δεν γνώριζαν τη χαρά της νίκης. Στο βαθμολογικό πίνακα οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην έκτη θέση, δύο μονάδες πίσω από την Μπάγερ και τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μάλλον δε θα καταφέρουν να αγωνιστούν για το τίτλο στο πρωτάθλημα, αλλά η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ δε θα φύγει πουθενά από τις «σφίγγες».

Ο ανταγωνιστής

Η Χόφενχαϊμ στη σεζόν 2016–17 κατέλαβε την τέταρτη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, στην ομάδα του Νάγκελσμαν άρεσε να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχει η επιθυμία να εξετάσει ξανά τις δυνάμεις της σε αυτό το τουρνουά. Μετά από 16 γύρους η Χοφενχάιμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό των «αγροτών» υπάρχουν 26 βαθμοί, μία μονάδα χάντικαπ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Ο Stöger έχει την επιθυμία να ξεκινήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ με τη νίκη, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ περίμεναν πολύ να δουν κάτι θετικό, πάρα πολύ καιρό πήρε στην διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να απολύσει τον Μποζ. Τους ίδιους τους παίκτες επίσης δεν τους πειράζει να ξεκινήσουν να κερδίζουν τακτικά, το κίνητρο των “σφιγγών” είναι στο μέγιστο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *