The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: Πρόβλεψη αγώνα

БоруссияД-Хоффенхайм-27.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ

Στο Ντόρτμουντ, το φινάλε της σεζόν θα οριστεί το σαββατοκύριακο. Η τοπική Borussia συμμετέχει μόνο στην Μπουντεσλίγκα, όπου αποφάσισε επίσης τα πάντα. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον του Χόφενχαϊμ γίνεται τυπικό – θα μπορούν οι επισκέπτες να το χρησιμοποιήσουν; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να εξοικειωθούν με τις προβλέψεις για τον αγώνα στις 27 Ιουνίου 2020.

Η Ντόρτμουντ μένει ακίνητη

Οι «μαύρο-κίτρινοι» δεν μπόρεσαν καν να επαναλάβουν το αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Τότε ήταν επίσης δεύτεροι, αλλά κέρδισαν 23 νίκες και σημείωσαν 74 βαθμούς. Τώρα, ακόμη και σε περίπτωση νίκης, θα είναι 22 και 72. Και αυτό είναι με αυτήν τη λίστα ισχυρών νεοφερμένων! Δεν υπάρχει τίποτα να αντιταχθεί σε αυτήν την οπισθοδρόμηση στο εθνικό πρωτάθλημα: αποκλείστηκαν από το κύπελλο εδώ και καιρό, στο Champions League δεν πέρασαν την ΠΣΖ στους 16… Τι μπορεί να πει ο Λισιέν Φαβρ για την υπεράσπισή του; Ίσως μόνο τη τελευταία περιοδεία, στην οποία το διπλό του Έρλινγκ Χόλαντ έφερε νίκη επί της ΡΜ Λειψίας, και μαζί της την εγγύηση του «ασημιού». Τώρα ο τελευταίος γύρος ξεθωριάζει στο παρασκήνιο οριστικά, γιατί δεν θα επηρεάσει τίποτε. Παρόλο που, φυσικά, στο Ντόρτμουντ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για το τέλος, ακόμη και χωρίς θετές, το κοινό δεν θα καταλάβει κάτι διαφορετικό.

Η Χόφενχαϊμ εξέπληξε την καθυστερημένη παραίτηση, αλλά δούλεψε

Η ομάδα ήθελεν αυτή τη σεζόν, πρώτη χωρίς τον Νάγκελσμαν, να μπει στο Europa League. Παρεμπιπτόντως, ο Γιούλιαν δεν κατάφερε να το επιτύχει στο Sinsheim στο τέλος. Ο διάδοχός του, Σρόιντερ, απολύθηκε τον Ιούνιο. Την πιο απρόσμενη στιγμή, όταν η ασταθής ομάδα βρέθηκε επιτέλους στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στην 7η θέση. Πολλοί αποφάσισαν ότι με αυτόν τον τρόπο αποφάσισαν να κουνήσουν την ομάδα πριν από το αποφασιστικό, τελικό κομμάτι. Λοιπόν, λειτούργησε: ακόμη και μετά την ήττα 0-2 από την ΡΜ Λειψίας, αλλά η Χόφενχαϊμ κατάφερε να κερδίσει δύο συνεχόμενες νίκες, πάνω από την Άουγκσμπουργκ και την Ουνιό Βερολίνου. Όλη η ομάδα διασκέδασε (7 γκολ), ειδικά οι Dabbur και Bebu, σκόραραν και στις δύο συναντήσεις. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να ξεφύγουν 4 βαθμούς από την Φράιμπουργκ, πράγμα που σημαίνει ότι η τρέχουσα 7η θέση δεν θα χαθεί. Επιπλέον, υπάρχει η ευκαιρία να προσπεράσουν την Βόλφσμπουργκ κιόλας, η οποία έχει τους ίδιους βαθμούς μετά από 33 γύρους, αλλά η διαφορά τερμάτων είναι καλύτερη.

Προηγούμενοι αγώνες

Φαίνεται ότι το φαβορί στο ζευγάρι είναι προφανές, και για πολύ καιρό η Μπορούσια Ντόρτμουντ όντως κυριαρχούσε στον αγώνα. Αλλά στους 4 τελευταίους γύρους δεν μπορεί να νικήσει την Χόφενχαϊμ: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, συν το 1:2 στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Αν δεν διακόψει τώρα το σερί των αποτυχιών με την Χόφφε, πότε; Ο αντίπαλος δεν έχει την τάση να πολεμήσει με όλη του τη δύναμη, και η Μπορούσια έχει υψηλότερη κατηγορία. Παίρνουμε ελκυστικές αποδόσεις  για τη νίκη της (συντελεστής – 1,83). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *