The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

09.02---Borussia-Dortmund

Μπουντεσλίγκα

Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 9 Φεβρουαρίου, στο Ντόρτμουντ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της τοπικής Μπορούσια και της Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο του 21ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας. Εξ’ αρχής είναι σαφές ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο ισχυροί από τους φιλοξενούμενους, αλλά είναι ποδόσφαιρο. Επιπλέον οι «σφίγγες» άρχισαν να πέφτουν, κάτι που αφήνει στους «μπλε-άσπρους» καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Πάρα πολλές αστοχίες

Αυτή τη στιγμή η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο ηγέτης του γερμανικού πρωταθλήματος, βρισκόμενη 7 μονάδες μπροστά από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές: 49 έναντι 42. Το θέμα είναι ότι στο εθνικό πρωτάθλημα η ενδεκάδα του Lucien Favre δείχνει καλά τον εαυτό της και έχασε μόνο μία φορά με σκορ 2:1 από την Φορτούνα Ντύσελντορφ. Αλλά εντός έδρας οι «σφίγγες» φαίνονται ακόμα πιο επιτυχημένες – εννέα νίκες και μία ισοπαλία στους 10 γύρους της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα η Ντόρτμουντ κατάφερε να σκοντάψει δύο φορές: πρώτα σημειώνοντας εκτός έδρας ισοπαλία με την Άιντραχτ (1:1) και μετά χάνοντας στο Κύπελλο Γερμανίας από τη Βέρντερ (3:3 και 2:4 μετά τη διαδικασία των πέναλτι).

Χόφενχαϊμ

Ταυτόχρονα η Χόφενχαϊμ δεν παίζει τόσο ενεργά, όπως στις προηγούμενες σεζόν, καταλαμβάνει ήσυχα την 8η θέση του τουρνουά. Όμως η ενδεκάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για τη θέση στους ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς η πολυποθούμενη 6η θέση είναι μόλις 2 μονάδες μακριά: 29 έναντι 31. Ωστόσο, το 2010 οι «μπλε-άσπροι» έχουν περίεργη εμφάνιση, αν και σημείωσαν νίκη, ισοπαλία και ήττα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χάνει πάρα πολύ, αλλά επίσης λάμπει με την απόδοσή της: το συνολικό σκορ μετά από τρεις αγώνες στο νέο έτος αποτέλεσε 6:6.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ στην τρέχουσα σεζόν φαίνεται ισχυρή, αλλά όχι ακριβώς τώρα. Επί του παρόντος οι «σφίγγες» κάνουν αρκετά λάθη και ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι απλή κούραση. Ταυτόχρονα, οι «μπλε-άσπροι» παίζουν πολύ ανοιχτά, γι’ αυτό  οι αγώνες τους είναι πάντα υπερπαραγωγικοί. Έτσι σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να περιμένουμε αφθονία γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *