The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Borussia-Dortmund-Tottenham-05.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν, Ντόρτμουντ

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Ντόρτμουντ, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη  συνάντηση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της τοπικής Μπορούσια και της Τότεναμ Λονδίνου. Στον πρώτο αγώνα οι Λονδρέζοι κέρδισαν με σκορ 3:0, οπότε η Ντόρτμουντ δεν είχε σχεδόν καμία πιθανότητα επιτυχίας. Αλλά είναι ποδόσφαιρο, και υπάρχουν διάφορες περιστροφές εδώ…

Μεγάλη σειρά αποτυχιών

Αυτή τη στιγμή η Ντόρτμουντ φαίνεται πολύ χάλια, επειδή η ομάδα δείχνει πολύ αδύναμο παιχνίδι. Έτσι, στους τελευταίους 7 αγώνες η Ντόρτμουντ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά και αυτό με δυσκολία – 3:2 εναντίον της Μπάγερ. Στους υπόλοιπους αγώνες οι «σφίγγες» έχασαν τρεις φορές και τρεις φορές έπαιξαν ισοπαλία. Ακόμα και την Παρασκευή η ομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Άουγκσμπουργκ – ήττα 2:1. Και αν θυμηθούμε τον πρώτο αγώνα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ γενικώς φαινόταν καλά, αλλά η τύχη του ποδοσφαίρου ήταν σαφώς όχι στην πλευρά τους. Ωστόσο, αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα πλέον…

Χρειάζεται ένα διάλειμμα

Την ίδια στιγμή η Τόττεναμ απλά πανέμορφα έπαιξε τον πρώτο αγώνα ενάντια στην Μπορούσια, και αυτό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν σ’ αυτή. Απλώς τότε τα «σπερς» δεν είχαν τον καλύτερη εμφάνιση και τώρα δεν εντυπωσιάζουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη νίκη στο πρώτο αγώνα η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έπαιξε ήδη τρεις μάχες, σημειώνοντας δύο ήττες από την Μπέρνλι (2:1) και τη Τσέλσι (2:0), καθώς και μια ισοπαλία με την Άρσεναλ (1:1). Επιπλέον εκτός έδρας οι Λονδρέζοι έχασαν τους τελευταίους τέσσερις αγώνες, χάνοντας τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ένα από αυτούς.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει ελάχιστες πιθανότητες, οπότε η ομάδα θα πρέπει να επιτεθεί από τα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, η Τότεναμ δεν θα δεχτεί αυτή την πρόκληση, επειδή ο σύλλογος είναι κουρασμένος και δεν είναι στην καλύτερη φόρμα. Πιθανότατα, οι Λονδρέζοι απλά θα αμύνονται ήσυχα και θα υπερασπίζονται το σκορ τους, οπότε δεν πρέπει να υπολογίζετε πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *