The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

BorussiaDortmund-ParisSaint-Germain-18.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Το διάλειμμα στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη φάση των ομίλων για πολλούς έμοιαζε σαν αιωνιότητα. Επιτέλους θα δούμε του αγώνες στα πλέι-οφ των μεγιστάνων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον ΠΣΖ.

Θα μπορέσουν οι Παριζιάνοι να αφαιρέσουν την κατάρα τους;

Η ΠΣΖ μπορεί να πει σε πολλούς πως δεν πρέπει να παίζουν στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα αποκλείστηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα μετά από το 4-0 εντός έδρας, κατάφερε να χάσει εκτός έδρας 6-1. Μπορείτε επίσης να θυμηθείτε τα ίδια φιάσκο εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου οι Παριζιάνοι κέρδισαν 2-0 εκτός έδρας, αλλά έχασαν 1-3 εντός. Αυτή τη σεζόν η ομάδα συνηθισμένα εύκολα ξεπέρασε τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας την πρώτη θέση στο κουαρτέτο με Ρεάλ, Μπριζ και Γαλατασαράι. Όλα είναι καλά και στην εγχώρια σκηνή, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ  ηγούνται στο πρωτάθλημα με ένα περιθώριο 10 βαθμών και έχουν την ευκαιρία να συγκεντρώσουν όλα τα τρόπαια στη Γαλλία. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα χωρίς τους Μπαπέ και Νεϊμάρ έπαιξε τρελό εκτός έδρας ματς εναντίον της Αμιέν. Χάνοντας 0:3, οι Παριζιάνοι κατάφεραν να σκοράρουν τέσσερα γκολ σε σειρά, αλλά δεν κατάφεραν νε κερδίσουν τη νίκη – 4:4.

Πολύ σημαντική αναμέτρηση θα είναι για τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ, ο οποίος θα παίξει εναντίον του πρώην συλλόγου του. Μετά το σκάνδαλο με το αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, πολλοί άρχισαν να ανησυχούν και στην ΠΣΖ, όπου υπάρχουν επίσης προβλήματα με το οικονομικό fair play. Οι Παριζιάνοι έχουν πολλούς τραυματισμένους παίκτες, αλλά η απουσία των Kimbepe και Meunier μπορεί να χαρακτηριστεί σημαντική.

Απρόβλεπτες «σφίγγες»

Η Ντόρτμουντ είναι πάντα επικίνδυνη και απρόβλεπτη, σε αυτό το ημερολογιακό έτος η ομάδα παίζει πολύ επιθετικά και θεαματικά. Η ομάδα είναι σήμερα η τρίτη στην Bundesliga, χάνοντας 4 βαθμούς από την ηγετική Μπάγερν Μονάχου. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι «σφίγγες» κατέστρεψαν στην έδρα τους καθόλου αδύναμη Άιντραχτ Φραγκφούρτης – 4:0. Ο Έρλινγκ Χόλαντ σκόραρε ένα άλλο, ήδη όγδοο γκολ σε πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, για την ομάδα. Στον όμιλό τους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ντόρτμουντ είναι δεύτερη, έχοντας περάσει μπροστά την Μπαρτσελόνα και με δυσκολία ξεπερνώντας την Ίντερ. Ο επερχόμενος αγώνας θα χάσουν λόγω τραυματισμών ο Γιούλιαν Μπραντ και ο Μάρκο Ρόις, που πρέπει να θεωρηθεί σοβαρή απώλεια. Στην έδρα τους οι «σφίγγες» μπορούν να συντρίψουν αντίπαλο οποιουδήποτε επιπέδου.

Προσωπικές συναντήσεις

Μόνο μία φορά οι σύλλογοι συναντήθηκαν στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ήταν το 2020 στο πλαίσιο του Europa League. Οι αντίπαλοι δύο φορές απέτυχαν να προσδιορίσουν τον ισχυρότερο, παίζοντας 1:1 και 0:0.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το φαβορί, όλα θα εξαρτηθούν από τις τακτικές προετοιμασίες των προπονητών και τη διάθεση των παικτών. Οι bookmakers δίνουν ένα ελάχιστο πλεονέκτημα στους Παριζιάνους εκτός έδρας, αν και αυτό είναι πολύ υποθετικό και όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να αποτύχει η πρωταθλήτρια της Γαλλίας. Στην ιδανική περίπτωση είναι καλύτερο να ποντάρετε σ’ αυτόν τον αγώνα ζωντανά για να δείτε πώς εξελίσσεται το παιχνίδι. Ελκυστικό φαίνεται το στοίχημα  «το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *