The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Πάντερμπορν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Падерборн-22.11b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Ο 12ος γύρος της γερμανικής Μπουντεσλίγκα ξεκινάει τον αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, πρόβλεψη για τον αγώνα τους προσφέρει ο ιστότοπός μας. Πώς θα παίξουν οι παίκτες μετά την επιστροφή τους από τις εθνικές ομάδες;

Οι «σφίγγες» χρειάζονται σιγουριά

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παίζει αυτή τη σεζόν με διαφορετική επιτυχία, επομένως, κατέχει μόνο έκτη θέση στη γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η υστέρηση πίσω από τον ηγέτη είναι 6 βαθμούς, αλλά από τη δεύτερη γραμμή μόνο 2 βαθμούς. Ο τελευταίος αγώνας ήταν εξαιρετικά ανεπιτυχής για τα «σφίγγες», όταν έχασε 4: 0 στη Βαυαρία. Στο Champions League, η ομάδα είναι δεύτερη στην ομάδα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς αγώνας. Ο Λισιέν Φαβρ έχει στη διάθεσή του εξαιρετικούς ερμηνευτές, ενώ η ομάδα στερείται κάτι σε σημαντικούς αγώνες. Αυτός ο αγώνας της Μπορούσια πρέπει να κερδίσει ακόμα και τη δεύτερη σύνθεση.

Η Πάντερμπορν θα δυσκολευτεί να μείνει στην ελίτ

Η Πάντερμπορν ξεκίνησε αυτή τη σεζόν ως νεοσύλλεκτη στην Μπουντεσλίγκα, η ομάδα προς το παρόν περνάει δύσκολα στην ελίτ. Μόνο 4 βαθμοί σε 11 αγώνες αφήνουν την ομάδα στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Η Πάντερμπορν θεωρείται δικαιολογημένα βασικός υποψήφιος για υποβιβασμό. Είναι δύσκολο για το σύλλογο να αντιστέκεται στους αντιπάλους του όχι μόνο εκτός έδρας, αλλά και στο δικό του γήπεδο. Ίσως η ομάδα χρειάζεται ακόμα χρόνο για προσαρμογή, το ένα τρίτο του τουρνουά είναι ήδη πίσω, πρέπει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε το αουτσάιντερ να δημιουργήσει προβλήματα σ’ ένα ισχυρό γερμανικό μεγιστάνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά που οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους ήταν το 2015, τότε οι «σφίγγες» νίκησαν τον αντίπαλο δύο φορές με συντριπτικό σκορ 7:1 και 3:0.

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο αγώνα δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος είναι το φαβορί, η διαφορά στην τάξη μεταξύ των συλλόγων είναι προφανής. Προσθέτουμε το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ η Πάντερμπορν παίζει χειρότερα απ’ όλες εκτός έδρας. Όλα δείχνουν ότι οι «σφίγγες» πρέπει να κερδίσουν με μεγάλο σκορ. Μετά τη συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου χρειάζονται αποκατάσταση,  ποντάρουμε λοιπόν στη νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ -2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *