The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-Бавария-07.11b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολλές κορυφαίες αναμετρήσεις σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Τι να περιμένετε από την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ισχυρότερων συλλόγων της Μπουντεσλίγκα τα τελευταία χρόνια.

Οι Βαυαρικοί είναι ασταμάτητοι

Η Μπάγερν Μονάχου δεν παρατήρησε το διάλειμμα μεταξύ των σεζόν, καθώς αγωνίστηκε στο Champions League, ο σύλλογος διατήρησε τη νικηφόρα διάθεση και θάρρος. Προς το παρόν όλα πάνε καλά, στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα μοιράζεται την πρώτη θέση με την Ντόρτμουντ, με υψηλότερη απόδοση σε πρόσθετους δείκτες. Το ζήτημα της πρόκρισης από τον όμιλο του Champions League έχει σχεδόν επιλυθεί, όπου οι παίκτες του Hansi Flick σημείωσαν 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ η δεύτερη Ατλέτικο έχει μόνο 4 βαθμούς. Στον τελευταίο ευρωπαϊκό διαγωνισμό η Μπάγερν κατέστρεψε τη Σάλτσμπουργκ 6:2. Νικηφόρο σερί σε όλα τα τουρνουά διαρκεί ήδη 9 αγώνες.

Οι «σφίγγες» μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμούς

Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, οι «σφίγγες» πρέπει απλά να επιταχυνθούν. Τώρα το κλαμπ είναι σε άριστη κατάσταση, 5 νίκες σε 6 αγώνες της Μπουντεσλίγκα, ενώ στο Champions League ο σύλλογος έχει 6 βαθμούς σε τρεις αγώνες, αλλά αυτό είναι αρκετό για ηγεσία στο κουαρτέτο του. Αυτήν την εβδομάδα οι παίκτες του Λισιέν Φαβρ κέρδισαν την Μπριζ 3:0. Τις προηγούμενες σεζόν ο σύλλογος δεν είχε σταθερότητα για να ανταγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου, ας δούμε τι θα συμβεί αυτή τη φορά.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να καταλάβεις την πλούσια ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ ομάδων, οι οποίες κάποτε συναντήθηκαν ακόμη και στον τελικό του Champions League. Οι ομάδες κατάφεραν να παίξουν και αυτή τη σεζόν, μιλάμε για το Γερμανικό Σούπερ Κύπελλο, ο αγώνας αποδείχθηκε ανταγωνιστικός, η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά οι αποδόσεις για την ομάδα είναι σοβαρές, αυτό δείχνει ότι η Ντόρτμουντ δικαίως φοβάται. Οι «σφίγγες» δεν θα έχουν τρελή υποστήριξη, κι όμως είναι πιο ευχάριστο να παίξεις στην έδρα σου. Σημειώνουμε επίσης την καλή φόρμα των παικτών του Λισιέν Φαβρ. Περιμένουμε μια ένδοξη και παραγωγική μάχη, η εφαρμογή θα αποφασίσει πολλά εδώ, επειδή θα παίξουν δύο επιθετικές ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *