The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Borussia-Dortmund-Monaco-3.10

“Signal-Iduna-Park”, Ντόρτμουντ

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει τη γαλλική Μονακό εντός έδρας στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι Γερμανοί υπάρχουν το ξεκάθαρο φαβορί, οι Μονεγάσκοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα στη σεζόν, και αυτό αφορά τόσο τις εσωτερικές διοργανώσεις, όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι προφανές ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είχε αρκετό χρόνο για να κάνει μια ομάδα από μεγάλο αριθμό νέων παικτών.

Απόκτησαν φόρμα

Ο Φαβρ πήγε πολύ καλά στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά από 6 γύρους στην Bundesliga, οι «σφίγγες» ηγούνται στη κατάταξη. Βέβαια, αν η Μπάγερν Μονάχου δεν έχανε δύο βαθμούς σε επίπεδο έδαφος στο ντέρμπι εναντίον Άουγκσμπουργκ και δεν έχανε από τη Χέρτα Βερολίνου, οι «κόκκινοι» θα ήταν τώρα στην πρώτη θέση, αλλά μην υποτιμάτε την Μπορούσια. Οι “μαύρο-κίτρινοι” στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος Γερμανίας σκόραραν 11 γκολ στα τέρματα αντιπάλων, μεταξύ των οποίων 4 εκτός έδρας στην Μπάγερν.

Πολλές ήττες

Την τρέχουσα σεζόν η Μονακό κέρδισε μόνο μία φορά, στον πρώτο γύρο της Λιγκ 1 εκτός έδρας τη Ναντ. Στους τελευταίους πέντε αγώνες οι “πρίγκιπες” έχασαν τρεις φορές με δύο ισοπαλίες. Ισοπαλίες σημειώθηκαν με τη Νιμ και την Τουλούζ, ήττες από την Ατλέτικο 1:2, Ανζέ 0:1 και Σάιντ Ετιέν 0:2. Μετά από 8 γύρους του γαλλικού πρωταθλήματος οι “ερυθρόλευκοι” εγκαταστάθηκαν στην 18η θέση, δηλ. στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ έχει καλή φόρμα, συντρίβει τους πάντες στο δρόμο της, ενώ η Μονακό δεν μπορεί με τίποτα να βρει το παιχνίδι της, η ομάδα έχει ήδη ψυχολογικά προβλήματα που επιδεινώνονται από την πολύ πιθανή αναχώρηση του Falcao στην Κίνα το χειμώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *